Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szexi Helfy Alexa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexi Helfy Alexa?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 01:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, nekem tetszik, lefeküdnék vele.
Igen, nekem tetszik, barátnőnek is jó lenne.
Nem tetszik, a vékonyabb lányok vonzanak. (Nem kezdem el oltani a testsúlya miatt.)
Nő vagyok, szavazni szeretnék.
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Alexa az én szememben: egy jó csaj+80kg zsír. Alexa jöhet, de a zsírját ne hozza. 🤭
2022. nov. 13. 01:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Arra nem gondolsz, hogy lehet szerencsétlen PCOS nevű betegségben küzd? Ehet bármennyi salátát, sosem fog lefogyni.
2022. nov. 13. 01:18
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

1) Nem a salátaevéstől fogy le valaki, hanem attól ha kalóriadeficitbe kerül. A saláta energiatartalma nulláról különböző, nem negatív szám. Tehát nincs olyan étel amit ha bezabálsz, akkor fogy, MERT megetted. Max azért fogysz, mert jobban laktat mint hízlal.

2) A PCOS egymagában nem hízlal. Túlevés is kell hozzá (max nem annyi mint egy egészségesnek)

2022. nov. 13. 02:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, barátnőnek is remek lenne. :D
2022. nov. 13. 05:02
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
borzasztóan kövér, ez nem oltogatás, a masszív igazság. Elhiszem, hogy akár beteg és neki fokozottabban kell ügyelnie az étkezések milyenségére, mint egy átlag embernek, de akkor is muszáj lenne.
2022. nov. 13. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem 10-15 évvel idősebbnek néz ki a koránál.
2022. nov. 13. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Én azt se tudom kiről van szó XD
2022. nov. 13. 09:43
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nagyon vonzó csaj. Az arca lehetne szebb, de egyébként tetszik a teste, és bejön hogy ilyen kövér. 😊 Valamint hogy ezzel együtt felvállalja önmagát.

Simán megdügnàm, aztán ha egyébként bejön a személyisége, akkor akár társként is jó lenne.

2022. nov. 14. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!