Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan amikor csak arra vágytok, higy elélveztessétek a pasit?
Mielőtt lenyomod az enert, olvasd már vissza amit írsz ember!
Egy nyamvadt kérdést sem tudtok normálisan leírni!
Igen, főleg ha kikötöm és én szabályzom, élvezem mimden másodpercét. Hergelem, kap egy kicsit, hergelem megint kap egy kicsit, hergelem és végre becsúztatom vagy olyan kézmozdulatot csinálok, hogy a "csendkirály" is hangot ad az érzésnek. 🙃 Nagyon édes volt.
Imádom, hogy adok, de ő is, ha ő van soron.
Adok-kapok elv itt is. Nálunk alap és szívből őszintén jön.
Nem az mint exnél, hogy nyúzni kellett és kényszerrel csinálta volna és inkább nemet mondtam.
Utálom az egyoldalú dolgokat, részben ezért is lett vége.
Ha konkrétan szexhez néha napján nincs kedvem, még akkor is kedvébe járok s megbeszéljük mehet-e kézzel vagy kivárja a másnapot. Élvezettel teszem, de azt is tudom: úgyis viszonozza. Agyon ölelgetjük egymást minden huncutság után.
Kötelék, szívesség, önzetlenség, adok-kapok dolgokon alapuló dolog ez. (Már, akinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!