Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mikor csak szoptok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mikor csak szoptok miért van hogy sokszor ruhában maradtok? Nem kényelmesebb meg izgatóbb legalább felül levetkőzni meg nem kéne tartani attól, hogy rámegy a cucc ruhára:D

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 18:23
 1/4 anonim válasza:
Jobb lenne ruha nélkül
2022. nov. 12. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ruhában maradni,meztelenül izgatóbb mindkettőnk számára.Szoktam közben magamat is simizni.Egyszerűbb úgy.
2022. nov. 12. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sok mindentól függ, de főleg az adott helyzettől. De ha csak leszopom a barátom, s tudom most annyi, akkor nem vetkőzöm, hogy még öltözhessek is utána azonnal vissza 😅
2022. nov. 12. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak cumizás van, akkor nem, melós annyit vetkőzni-öltözni.
2022. nov. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!