Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, tömött bu.zon ha valakine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manly kérdése:

Nők, tömött bu.zon ha valakinek feláll a farka , érzed a fenekeddel mit te.zel ?

Figyelt kérdés
Nem áll módodban arrébb menni.

2022. nov. 12. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Miért, nincs lábad, vagy nem tudsz megfordulni, akkor szállj le mert tökön rúglak ha a retkes farkad odanyomkodod!
2022. nov. 12. 16:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Elég jó a reakció.
2022. nov. 12. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nehogy már bemeséld, hogy nem tudsz arrébb fordulni...
2022. nov. 12. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira tömött a busz, akkor nem fogom nézegetni, hogy mivel bökdös. Nem fogok arra gondolni, hogy a farka, hanem táska, stb.

De ha konkrétan hozzám nyomódik az egész testével, akkor nyilván más, nem sok köze van a tömött buszhoz... Ilyen azért nem szokott lenni.

2022. nov. 12. 16:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Ritka, de előfordult már velem.
2022. nov. 12. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha tudom ki az, szájon vágom ha hozzám nyomja
2022. nov. 12. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ezért nem árt, ha van némi box tudásod és edzett az öklöd. Sosem tudod mikor jön jól és mindig kéznél van.
2022. nov. 12. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer fordult elő az életben, még 21 voltam és egy középkorú nő ráparkolt a seggével az ágyékomra, persze csak finoman, de épp elég volt ahhoz, hogy felálljon nekem és megnyomja őt hátulról. Én meg a busz végében álltam a falnak dőlve, nem volt esélyem hátrább lépni, élveztem és szégyelltem magam, mindketten úgy tettünk, mintha csak utaznánk és semmi nem történne, nem volt szemkontaktus se előtte se utána, két megálló után leszállt.
2022. nov. 12. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
És még egy fényképed sincs róla, mint ahogy rose-nak sem volt jack-ről.☹️
2022. nov. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!