Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogy tud elkurvulni?
Most ezt a szó legszorosabb értelmében kérdezem. Vannak női stricik például, akik segítenek női kuncsaftokat találni?
Oké, lehet hirdetni neten, ezt vágom. De az internet előtt is létezett ez a dolog, ráadásul nem mindenki teszi fel magát a netre (képpel végképp nem), mert ha valamikor megy állásinterjúra , még származhat hátránya a mellékfoglalkozásából.
Igen, az a Gerbaud cukrászda volt. Adott tételt (vagy kombinációt, már nem emlékszem) kellett rendelnie a férfinak, úgy tudatosította hogy benne van ilyesmiben.
Utána jártam, ez végülis urban legend. Másrészt idős néniket meghagynám a Blahán lődörgő színesbőrüeknek. Én minőséget adok, garanciával. Ez meg úgy nem megy, ha a nő már néni.
#7, Úristen, mennyire incik vagytok. Előtör belőlem a szekunder szégyen.
Képzett szakember vagyok, és értem a dolgomat. Van munkám, normális fizetéssel. Komolyan azt hittétek, hogy ilyesmiből akarok megélni?
Hát nem! Szóval Bélabá kereshet mást.
"még a 150 kg nőre is jut vagy napi 10 pasi a tinderen"
Igen, ezt még kb el is tudom hinni. Viszont vannak páran, akiknek nem mindegy mit kap, és az is számít, hogy kitől. Őket gondolom piaci résnek. Nagyon irigyek, negatívak, feministák és incelek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!