Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi hogy tud elkurvulni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi hogy tud elkurvulni?

Figyelt kérdés

Most ezt a szó legszorosabb értelmében kérdezem. Vannak női stricik például, akik segítenek női kuncsaftokat találni?

Oké, lehet hirdetni neten, ezt vágom. De az internet előtt is létezett ez a dolog, ráadásul nem mindenki teszi fel magát a netre (képpel végképp nem), mert ha valamikor megy állásinterjúra , még származhat hátránya a mellékfoglalkozásából.

2022. nov. 12. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A 64 éves Pista bá reszeli a hátsódat úgy.
2022. nov. 12. 14:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük MSE, ez most ide kevés! Mellesleg ne irigykedj 🤣
2022. nov. 12. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Régen a legenda szerint Pesten volt egy kávézó,vagy cukrászda. Oda csak szexre vágyó idősebb nők jártak,és ott voltak a férfi prostik is.
2022. nov. 12. 15:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, az a Gerbaud cukrászda volt. Adott tételt (vagy kombinációt, már nem emlékszem) kellett rendelnie a férfinak, úgy tudatosította hogy benne van ilyesmiben.

Utána jártam, ez végülis urban legend. Másrészt idős néniket meghagynám a Blahán lődörgő színesbőrüeknek. Én minőséget adok, garanciával. Ez meg úgy nem megy, ha a nő már néni.

2022. nov. 12. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
A Zserbó cukrászda nem legenda. Azért nem működik már állítólag mert az alvilág rátette a kezét anno.
2022. nov. 13. 02:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Szomorú hír... 😐
2022. nov. 13. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
idős néniket nem akarsz? ez vicces, szerinted a bombázó szexi nőnek fizetniük kell? még a 150 kg nőre is jut vagy napi 10 pasi a tinderen. ébredj fel az álomvilágodból de nagyon gyorsan. évi egy jó nőt ha találnál az már csoda, de ha megélni akarsz ebből itt. akkor az 1-es jól írta. Bélabá partiba vág, vagy éhen halsz
márc. 16. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:

#7, Úristen, mennyire incik vagytok. Előtör belőlem a szekunder szégyen.

Képzett szakember vagyok, és értem a dolgomat. Van munkám, normális fizetéssel. Komolyan azt hittétek, hogy ilyesmiből akarok megélni?

Hát nem! Szóval Bélabá kereshet mást.

"még a 150 kg nőre is jut vagy napi 10 pasi a tinderen"

Igen, ezt még kb el is tudom hinni. Viszont vannak páran, akiknek nem mindegy mit kap, és az is számít, hogy kitől. Őket gondolom piaci résnek. Nagyon irigyek, negatívak, feministák és incelek vagytok.

márc. 16. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
nem te kizártad a ducikat, és a az idősöket. maradt az átlagos, és a vonzó nő akik fiatalok. a 150 kg csajra jut 10 átlagos pasi. szóval az a kategoria amit te szeretnél, egy menetre azt kap meg akit akar, még a sztárok is levarják egyszer. szóval a top 5% külsővel kéne rendelkezned, hogy rendszeres kuncsaft köröd legyen, és eszméletlenül jonak lenni az ágyban. de még akkor is csak a vendég köröd nagyrésze a kizárt kategóriából származna, és mivel 2 éve semmi nem változott az incel lenyomta az álomvilágban élő csávót. ez az győzőtt az incel:)
márc. 17. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!