Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tettetek akkor, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek akkor, ha nem működött a kémia a szexpartneretekkel?

Figyelt kérdés

Van egy partnerem (bár talán túlzás annak neveznem, egy régebbi ismerős, akivel messengeren egymásra találtunk, lazán beszélgettünk mindenféléről, majd a szexről is egyre többet, végül megbeszéltük, hogy csináljuk. Randi vagy ilyesmi nem volt előtte, de régen találkoztam vele párszor futólag), de már hetek óta nem találkoztam vele - és előtte is, csak néhány hétig jártunk össze. Már az első alkalommal is elfogott tőle némi undor, pedig lefürdött előtte, nem volt szájszaga vagy hatalmas lábkörmei, egyéb gusztustalanságok, egyszerűen nem tetszett ahogy fogdos (pedig esküszöm nem csinált konkrétan fizikailag mást, mint mondjuk a korábbi partnereim), nem tetszett a szaga, ahogy megizzadt...igen, tudom, az emberek megizzadnak, korábban is tapasztaltam ezt, de még sosem zavart, sőt volt, akinél kifejezetten izgató volt. Az sem tetszett, ahogy nyirkos testtel hozzám bújt az aktus végén, hogy nem lehetett 5 percet elpihenni anélkül, hogy ne macerálna, értem ez alatt, amiért más nő biztos ölne, hogy simogat, puszilgat, kb megfojt. Ami fura, hogy maga a szex az nem volt végülis rossz, megfelelő ideig tartott, kinyalt előtte, bár azt hozzá kell tennem, hogy nagyon szeret nyalni, ehhez képest nem éreztem azt, hogy annyira nagy pro lenne benne, sokkal lassabban mentem el, mint korábban bárkivel.

Na most ott tartok hogy hetek óta mondom le a talikat, meg bekamuzom, hogy túlórázom, ilyesmik, mert egyszerűen elfog az undor, ha arra gondolok, hogy be kell feküdnöm megint az ágyába. Nem olyan undor ez, amit a tökfőzelék iránt érzek, de akkor is fintorba csavarodik a képem már a gondolatától is.

Volt nektek ilyen? nem is kifejezetten csúnya a pasi, nem értem. Meg kéne neki mondanom, hogy ennyi volt, de megbántani sem akarom, mert normális.

2022. nov. 11. 14:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, megerősítettetek, hogy 1. fájdalommentesen le kell ezt zárnom, 2. a jövőben körültekintőbben választok majd partnert. Az a baj, hogy ő inkább "online" jött be, hiába ismertem és találkoztam vele előtte is, de nem elégszer. A belső hangra kellett volna hallgatnom, mert az már sipákolt, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet, de elnyomtam, mondván felszínes vagyok meg különben is, rég nem volt senkim.. de hát inkább ne is legyen így.

Hazudni nagyon nem akarok neki, hogy miért van vége részemről, bár elég lelkis és mártír típus, ahogy eddig észrevettem, szóval lehet, hogy egy menekülőutat választok, és azt mondom, amit a 8-as írt, mert ezzel egyből le is zárom a drámát, mielőtt még elkezdődne.

2022. nov. 12. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Na ezt a "azért mondom neki az igazat, mert nem akarok hazudni" dolgot pláne hagyd.

Mintha direkt csinálnád, komolyan mondom. Persze azt mondani, hogy bocsi, de én undorodom tőled sokkal jobb, mint, hogy bocsi elkezdtem komolyan ismerkedni valakivel. Mert az legalább őszinte..

2022. nov. 12. 19:41
 13/19 A kérdező kommentje:
12, félreértesz, már a 4-es válaszomban is írtam, hogy természetesen nem mondanám neki ezt, nem vagyok pszichopata, nem élvezem, hogy megalázom az embereket. A "nem akarok hazudni" számomra egy full nem igaz sztori beadása, mint hogy elkezdtem mással ismerkedni. A kettő között amit itt felvázolok, szerintem van egy fajta átmenet, de javíts ki ha tévednék. Egyszerűen csak azt mondom neki, hogy nekem ez mégsem megy, nem szeretnék most senkivel kapcsolatot (ez meg maradjunk annyiban, hogy féligazság).
2022. nov. 12. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
13. Igazából ennyi. Így kell tenned.
2022. nov. 12. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva a kérdést sem értem.

Szexpartner. Ha valaki szexpartner hogy lehet hogy nem jo a kemia?

2022. nov. 24. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem. Minden embernek van egy egyedi szaga, nekem is volt dolgom olyan pasival, akinek a verejtéke nem jött be, és nem a klasszikus büdös volt, mint egy kondi után, hanem ilyen teljesen egyedi, kicsit szúrós szagú is, és tudtam, hogy nem tehet róla, de utána ezt a szagot nagyon halványan mindig megéreztem rajta, ha találkoztunk valahol, mert ez az ő egyedi szagkombinációja volt. Ennek van gondolom olyan koktélja, ami nem rezonál az én koktélommal, és ez az a taszító dolog, amit nem tudsz elmagyarázni, mert az ember nem tudja megváltoztatni a sajtá szagát vagy feromonjait vagy mit. Valahogy úgy vélem, nem is az összebújással volt a fő gondod, hanem hogy átragad rád az ő kémiai koktélja, ami neked nagyon nembejövős, és ez okozza ezt a "hagyjál már békén hadd menjek" érzést.

Szóval igen, passzolni kell kémiailag is, ha ez nincs, akkor hiába jó minden más, meg hiába emberileg kedve sé odaadó, az agyad mélyén midnig is ott lesz a késztetés, hogy menekülni akarsz tőle.

Látom, noveberi a kérdés. Végül mi lett? Érdekelne a sztori lezárása.

2023. ápr. 1. 18:12
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os, amit leírtál, az nagyjából fedi a valóságot, és lehet, hogy csak én vagyok erre ennyire érzékeny, de pillanatok alatt annyira átcsapott undorba a kezdeti lelkesedésem (ahogy írtam is a kérdésben), hogy lelkiismeret-furdalás ide vagy oda, meg hosszú szinglilét ide vagy oda, nem tudtam ezen túllendülni, sőt, egyre jobban felidegesített már a gondolat is, hogy nekem foglalkoznom kéne ezzel az üggyel = értem ez alatt, hogy mivel előtte azért 1-2 hónapig napi szinten intenzíven beszéltünk - írásban zömében, de én elkezdtem felszívódni, emiatt rosszul éreztem magam, őt sajnáltam, bűntudatom volt, ilyenkor viszont egyre gyakrabban felcsattantam, hogy na ne már, azért ennyire nem komoly ez a helyzet, hogy bármilyen másik, kedvemre való programom van, és elrontja a kedvem, hogy folyamatosan eszembe jutott, hogy ehh, már 3 órája meg se néztem messengeren mit írt, pedig írt... Na szóval ez a körforgás egyre gyakrabban és sűrűbben ismétlődve jött elő, tudtam, hogy le kell zárnom.

Olyanok jutottak eszembe, hogy a legutolsó alkalommal full erőszakoskodott, hogy aludjak ott (nyilván nem zárt be a házba meg nem kötözött le, de na, ölelgetett az ágyban meg szorított, mikor fel akartam öltözni, mert mentem volna haza), és egyszerűen az volt bennem, hogy nincs az az isten, hogy egy egész éjszakát a kényelmetlen ágyában, az ő szagával körbevéve, a folyamatos fülharapdálásnak meg teljes testtel rám telepedésnek kitegyem magam. Nyilván ez volt az egyik utolsó meggyőző erő, emlékezve arra, hogy milyen izgalom és öröm volt az adott új pasinál először (vagy többedszer) aludni, itt meg úgy voltam, hogy kb a fal felé fordulva forgattam a szemeimet, és éreztem, hogy ha nem enged felkelni, be fogok pipulni. Azt mondta akkor, mikor kikísért, hogy legközelebb ne is menjek, csak ha ott alszom, mire én vicceskedve, hogy oké, akkor nem jövök többet. Hát, elnézve a végeredményt, nem volt annyira vicc ez mégsem.

Végül kissé szerencsétlenül és nem teljesen méltón tettem pontot a végére a kérdés kiírása után egy héttel. Abban az időszakban egyébként teljes fejetlenség volt a munkahelyemen, ha akartam volna, sem lett volna időm/kedvem/energiám vele foglalkozni (tudom, duma, ha odalettem volna érte, nyilván megoldom, sőt, inkább feltöltött volna az együttlét a borzalmas napok végén), és a munkahét végén írt, hogy találkozzunk, mire én hirtelen felindulásból (még a maradék túlóráimat toltam, ráadásul aznap estére volt programom az egyik legrégebbi barátommal, akivel évente jó, ha négy-öt alkalommal tudok találkozni) megmondtam neki, hogy nem érek rá, de egyébként nem is akarom folytatni ezt a dolgot, sorry. Magyarázatot nem adtam, kicsit tereltem, hogy nem tudom megmagyarázni (ami egyébként igaz, mert az egyetlen magyarázat, amit őszintén tudtam volna adni, az eléggé bántó lett volna, senki nem akarja szívesen hallani, hogy büdös a másik számára teszem azt, vagy hogy túl erőszakosan ölelgeti meg piszkálja, ez is viszonyítás kérdése, van, aki ezt szereti, én sosem voltam ez a típus), és szerencsémre elfogadta, írt egy kisebb mártírkodást, de még éppen belefér kategória volt.

Sajnos a válaszából is éreztem, hogy ő jóval többet képzelt ebbe az egészbe, illetve hát szerintem azt hitte, hogy ebből egyértelműen egy tartós, hosszabb távra berendezkedő dolog lesz. Nem arra célzok, hogy szerelmes lett belém, mert nyilván nem, de ilyeneket írogatott, hogy hosszú ideje engem engedett magához legközelebb meg nagyon fog hiányozni neki, hogy beszéljünk, megossza velem a napját, stb, persze ezek miatt rohadtul sajnáltam, de én meg a fentebb említett undor meg idegesítő érzéseim miatt már beszélni sem nagyon akartam vele, arról sem, hogy milyen a napom - bocsánat, erre ott vannak a barátaim.

Utána egy darabig rendszeresen eszembe jutott, hogy szegény, de megbánthattam, de aztán egyre ritkábban, most meg már szinte abszolút nem (de ha igen, akkor megrázom magam brrr).

Azóta nem beszéltem vele, ha összefutottunk (szerencsére mindig társaságban, akik nem tudnak erről semmit), köszöntünk és ennyi. Nem is bánom, sajnos nagyon rossz szájízzel gondolok rá, pedig tényleg annyira rendes meg odaadó volt, de egyszerűen fúúú. Semmilyen szempontból nem passzoltunk azt követően, hogy nyilvánvaló lett számomra, hogy a kémia totál nincs meg. Apránként mindennel bajom lett emiatt, idegesített a beszéde is, a végén már írásban is...

Na bocsánat az esszéért, kicsit belelovalltam magam, de bő lére eresztve, ez lett a vége :)

2023. ápr. 1. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Teljesen világos, amit írsz. Úgy tűnik, ő nagyon szeretethiányos volt, talán elképzelhető, hogy volt már hasonló eset az életében, akár több is, biztos kapott jópár visszautasítást, ami miatt enniyre örült valakinek, és bújt, meg próbált romantikázni. Kicsit energiavámpírnak is tűnik nekem.

Jó, hogy kiléptél ebből, ne bándd (nem is bánod persze).

2023. ápr. 1. 21:20
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem is bánom, azt bánom, hogy egyáltalán belekezdtem, mert csak azért, hogy megtörjem a "szexmentes" időszakom, hááát, jobbat is választhattam volna :D Kiváló példa ez egyébként arra, miért nem ismerkedtem soha online térben. Nekem muszáj lenne időt együtt töltenem, egy társaságban az adott emberrel, hogy érezzem, hogy tényleg bejön, vagy csak jófej, én meg unatkozom, és elütöm az időt a chateléssel, miközben lövésem sincs, kivel is beszélek valójában (mint mondtam, régen találkoztam csak vele, futólag akkor is, kb más kép élt a fejemben róla, mint amilyen valójában). Élőben egyébként annyira infantilisen tudott viselkedni, kapkodott össze-vissza, látszott, hogy zavarban vagy izgul, nem tudom, gondoltam ez csak a kezdeti balf.szkodás, ami előfordulhat... bár igazából nem kéne magamat még mindig átvernem, én már ott éreztem, hogy ehh, nekem ez nem jön be, na de mindegy, csináljuk, ha már itt vagyunk, hátha...

Az energiavámpír egyébként nagyon jó kifejezés. Akkor is elrúgta nálam a pöttyöst, amikor egy szomorú családi esemény történt, elmeséltem neki (ez egyébként már egybeesett a végjátékkal kb), és akkor ott is erőltette, hogy szerinte nekem jót tenne most egy kis kikapcsolódás, eljön értem, főz nekem teát, megmasszíroz, mit tudom én... Ezzel is csak felidegesített, hogy basszus, ne már, nem szexelni akarok, hanem most a családommal és max a közeli barátaimmal megosztani és átvészelni ezt az időszakot (ja, hozzátette a nagylelkű felajánlásában, hogy és ha lesz máshoz is kedvem, akkor persze az is lenne, szóval nem félreértettem az önzetlen vigasztaló gesztust, hanem egyszerűen a plafonra tett, hogy ember, nehéz időszakon megyek át, van jobb dolgom is, mint a kangörcsödet oldani).

Na jó, tényleg befejeztem a panaszáradatot, nagyon köszi a megértést és megerősítést :)

2023. ápr. 1. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!