Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szeretitek, ha szex közben néha csúnyán beszél veletek a partner? Mi az amit szerettek hallani és mi az, ami még nem bántó?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 14:01
11/12 anonim válasza:
például mennyire szereti ha nedves a pinám, imád szétbaszni hátulról, amikor napközben csak "provokáljuk" egymást akkor alig bír magával szinte és estig kb 20x is elmondja mennyire szét fog kúrni :D szeretem ha egy férfi vad, szenvedélyes és mocskosan beszél szex közben ♡
12/12 anonim válasza:
Szex közben nem nagyon szoktunk beszélni, ha mégis szerintem inkább csak egymás irányítása miatt(gyorsabban, lassabban, keményebben, stb)
De azt pl szeretem ha nap közben vagy szex előtt "húzzuk" egymást és olyat, mond hogy "Ma nagyon meg leszel baszva", vagy "Most de megbasználak" :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!