Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavaró a túl sok sperma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Zavaró tud lenni ha egy srácnak nagyon/túl sok spermája van?
Olvastam ilyen “hyperspermia” dolgokról meg stb. de nem tudom, hogy nekem is ez lenne-e a “problémám” vagy csak ilyen genetikát sorsolt a gép de a lényeg, hogy nagyok sok spermám van. Ezt úgy kell érteni, hogy minimum 7-8 spricc de általában 10-12 és sűrű, fehér.
Ja igen, szűz vagyok még és ezért ez a buta kérdés.
19F
2022. nov. 11. 07:31
3/20 anonim válasza:
Én szeretem ha sok jön annak a pasinak akivel épp vagyok.
5/20 anonim válasza:
szeretem, ha sok jön és szétkenik a testemen
10/20 anonim válasza:
Attól is függ, hova élvez épp a pasi.
Ha a számba, torkomra, akkor nem előnyös ha túl sok, de arcra, testre kifejezetten izgató nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!