Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek piszkos a fantáziátok?
Figyelt kérdés
Miről fantazialtok?
Hány évesek vagytok?
2022. nov. 10. 13:36
2/12 anonim válasza:
Eléggé, de én nem tartom így szó szerint annak. Megszoktam már, hogy nekem sok dolog természetes, ami másnak nem az.
28N
5/12 anonim válasza:
Hol kezdődik a piszkos fantázia?
40+
7/12 anonim válasza:
Ez a "jaj én olyan perverz vagyok", meg "olyan piszkos a fantáziám" dolog szerintem kb ilyen 12-16 éves korban menő.
Utána az ember felnő, és már tudja, hogy ezek a kategóriák hülyeségek, mindenkinek vannak szokványos és kevésbé szokványos vágyai, és ezeket tudja kezelni anélkül, hogy piszkos fantáziáról meg perverzitásról beszélne
(ezzel nem azt mondom, hogy nem léteznek perverziók, de az már pszichológiai kategória, nem pedig a GYKs értelembe vett dolgok)
8/12 anonim válasza:
"7
Köszönjük kedves szakértő, hogy megmondta a tutit!
9/12 anonim válasza:
Engem már húzott be a csőbe így egy 33 éves nő. Nem tudtunk egyből szexelni, mert nem volt alkalom, pár napot várni kellett. Folyamatosan húzta az agyamat, hogy voltam-e idősebb nővel, meg majd meglátom, hogy ő mit tud az ágyban, meg ilyesmiket. Aztán még nem hogy szopni nem akart, még megfogni sem merte a farkam. Hanyatt feküdt, szétrakta a lábát, azt ennyi volt a nagy szexuális kultúra. Ráadásul fura szaga volt a muffjának. Ki is rúgtam.
10/12 anonim válasza:
Szivesen tisztaramosom a nok fantaziajat 👅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!