Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet tisztítani a puncit rendesen fürdés nélkül?
Mivel?
Egyénfüggő, hogy mennyi idő után kezd az illata erősödni, most a bakteriális és gombás fertőzöttséget kizárom. Volt olyan nőm, akinek egy óra után már éreztem, hogy jó lenne, ha megmosná a punciját, és olyan is, aki reggel zuhanyozott, délután kinyaltam, és semmilyen kellemetlen szagot sem éreztem.
2022. nov. 8. 19:20
intim kendő de hidd el ha oda kerül egy férfi nem fog nemet mondani ha van lehetőség sex előtt fürödj meg
2022. nov. 8. 19:38
Én ha előző nap fürödtem, és reggel/délelőtt megyek nőgyógyászhoz, nem szoktam külön megmosni/megtörölni, tiszta az még.
2022. nov. 8. 20:02
2022. nov. 8. 20:15
Nem hiszem el, hogy leéltél 19 évet anélkül, hogy bárki (család, barátnők, tanárok, orvos stb.) beszélt volna neked a korrekt intimhigiéniáról...
Szerintem megyek és főbe lövöm magam.
2022. nov. 8. 22:54
Ennyi idősen már menni kellene pedig nőgyógyászhoz, ha más nem akkor az évi egy rakszures miatt. Akkor is lehetsz rákos ha nem élsz nemi életet, ezt fontos szem előtt tartani.
A huvelynek van egy természetes ontisztulo folyamata, ennek a nyomát látod a fehérneműdön. Ez teljesen természetes, ahogy az is hogy van valamennyi szaga. Az intim törlőkendő jó lehet ha valami gyors megoldás kell, de pár órával fürdés után még közel se olyan vészes a dolog. Egy átutazott izzadt nap után talán. Bár engem soha egy pasi se utasított vissza mert nem abban a pillanatban fürödtem mikorra sor került a szexre.
2022. nov. 8. 23:02
Mindenképp menj el nogyogyaszhoz , én is féltem tőle, hiába mentem úgy, hogy már éltem szexuális életet, ugyan úgy tartottam tőle, és azóta is. Nem azért mert rossz, fájdalmas lenne, hanem maga a szituáció. Egyébként vizsgálat közben meg utána egyáltalán nem érzem magam feszengve, eddig mindig minden orvos kedves volt. Dehát olyan mint reggel felkelni, nem akarod, de meg kell tenni, aztán már nem is vészes .
2022. nov. 11. 13:18
2022. nov. 21. 00:24
Se a hüvely, se a nemi szerv külső részei nem sterilek, többféle baktérium él bennük, rajtuk, összefoglalva hüvelyflóra, vaginaflóra. Vannak olyanok, amiknek nem egészséges az ottlétük, azokra mondjuk, hogy fertőzés. Mindegyikre igaz, hogy folyamatosan szaporodnak és pusztulnak, az utóbbi okozza a szagokat. Ez nem beteges. A szádra is igaz, meg a hónaljadra, és mindenedre, hogy időnként meg kell mosni, különben lesz szaguk. Tehát a kérdésedre az a válasz, hogy ha nem is a fürdés, de a mosdás szükséges, és ha azt szeretnéd, hogy a párod élvezze, akkor előtte aránylag rövid időn belül tedd meg. Ő is biztosan megmossa az altestét.
2022. nov. 21. 07:33
Kapcsolódó kérdések: