Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért tartják megalázónak a szopást?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 21:44
21/28 anonim válasza:
Mivel szép vagyok, így igen valóban
És szerencsére egy férfi sem kérdezte meg meg tőlem “hogy figyelj már amúgy téged szájba lehet b.szni?”
Én inkább maradok egyedül örökre minthogy valaha ilyet csináljak
22/28 anonim válasza:
Kicsi az esély rá, hogy kiemelkedően szép legyél.
23/28 anonim válasza:
22, na mesélj még 😂
Egy szép exmodell lany nem gyakorizhat? Aranyom
24/28 anonim válasza:
#22: lehet, hogy szép, de az szinte biztos, hogy cserébe kiemelkedően buta :)
Sok intelligenciát nem lehet feltételezni arról, aki szerint az orális szex egyenlő a "szájba b.szással", ahogy ő írta.
25/28 anonim válasza:
Modellek nem szépek, csak marha vékonyak.
26/28 anonim válasza:
😂😂 valóban nem arról híres a modellek többsége hogy illik az aranymetszés az arcukra, majd én ezt jobban tudom, jó?
24, igen attól lesz nagyon okos egy no ha már terdel is le a férfi elé hogy a csoda hímvesszőt leszophassa…
Ok aztán a nők krémje az ilyen okos lányok
27/28 anonim válasza:
#26: forgathatod ahogy akarod, ebből már nem jössz ki...
28/28 anonim válasza:
26. Ja, milyen hülyék vagyunk, hogy kölcsönösen kielégítjük a pârunkat. Nyilván nem térdelek minden szembe jövő pasi elé s szopom le. De akit szeretek, azzal a legeslegjobban próbâljuk kielégíteni egymást. Amíg azt csinálom, ami jól esik, addig nagyon is élvezetes szopni, sőt benedvesít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!