Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a szüzességemet egy lánnyal Rosszlányokról veszítem el?
Na, megérkezett a sok virtuális erkölcscsősz.
"Nekem nem kéne olyan, aki qurvával dugott elsőnek." Szerencsétlent eddig sem vettétek észre és ezután sem fogjátok, így teljesen mindegy, hogy elmegy-e qurvához vagy nem. Ez olyan dolog, amit nem szoktak kiposztolni a Facebookra, hanem mélyen kussolnak róla. Sosem fogjátok megtudni. Lehet, hogy a faterotok is törzsvendég valahol.
Persze az nem qurvaság, ha randi címén rátok költené a pénzét, tovább hizlalva az amúgy is betegesen eltorzult egótokat, noha már az elején tudjátok, hogy semmit sem akartok tőle.
Rachelt merem neked bátran ajánlani. (Rosszlányok)
Nekem ő vette el a szuzessegem. Felejthetetlen volt. (19 F)
Másik dolog amit észre vettem, hogy akik nagyon elitélik a prostizós srácokat; na azok pont a pénzes jópasikra buknak. Mondván higy egy macsónak mi szüksége van fizetni a szexért.
A harmadik dolog (báz ez csak a saját agyszüleményem) : sok ilyen kérdésnél írják itt a lányok hogy akkor tuti elhagynák a barátjukat ha ez a prostizás kiderülne. De ezek a lányok írják azt is hogy nekik a kedves, aranyos, hű, barát kell, és hogy nekik nem számít a külső... Ès mégis kivel jönnek össze?!?!
Nem szabad ám annyira adni az irományaikra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!