Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ilyen, az előny, vagy hátrá a férfiknál?
Sosem volt egyéjszakása, szex csak érzelmekkel megy, és kizárólag hosszútávú monogám kapcsolatai voltak. Leszbikus hajlam sincs benne, és csakis heteroszexuális férfit akar. (tehát bisze férfit nem!)
Ezek a jellemzők előnyt, vagy hátrányt jelentenek?
Ha ez így van, akkor vélhetőleg rossz körökben ismerkedtél eddig. A te "vadászmeződ" talán egy művészeti galéria lenne, egy komolyzenei koncert, színház, ilyesmi.
Vagy valamin változtatni kell. Ha ugyanúgy csináljuk a dolgokat, ugyanaz a végeredmény jön ki.
Te nagyon fekete-fehéren látod a dolgokat.
A nők többsége, mint már előttem írták a két véglet között van.
De én, akit te valszeg már bőven ribinek tartanál, is egy értelmes, érdeklődő ember vagyok.
Ja és amúgy ez nagyon vicces, hogy pont a művészetekkel jössz, és itt sznoboskodsz, miközben elfelejted hogy pont a művészek szokása a szabados élet :D pl elég ránézni Nyugatos költőkre (nem tudom milyen típusú művészet érdekel téged, de jó példa mert őket mindenki ismeri :) )
Szerintem nem egy rossz tulajdonság.
Ha van kedved ismerkedni, írhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!