Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmennék swinger klubba mire számítsak?
Arra hogy vinned kell nőt, hacsak nem nézel ki valami nagyon durván vagy nincs ismeretséged a szervezők között.
Amúgy meg oda dugni mennek, szóval ha átlagnál jobban nézel ki akkor fogsz csajt találni, mert kb. igyekeznek úgy összehozni ezeket, hogy legyen elég nő.
Nos igen, ha azt hiszed, hogy húszéves, hamvas puncik állnak sorban a faxért, akkor jobb ha tudod, hogy NEM :)
Szerintem amúgy a legtöbb embernek nem való, bár udvarias a légkör. Csak néhányszor voltam, hölgy kísérővel, szóval nem vagyok profi a témában.
A klubban sosem járt, városi legendákat szajkózókkal ellentétben hogy valós véleményt is láss. A klubokban a többség 30-40-es, de mindenféle korosztály, kinézet van 20-tól 60-ig, kb. mint egy strandon.
A nemek aránya minden klubban más, ill. minden klub másban erősebb. Van ahol kifejezetten pasitöbbség van, van ahol meg csak nagyon limitált számban mehet szóló pasi.
Hogy mire számíthatsz szóló pasiként. Nos attól függ...
Ha egy átlag szintet megüt a külső megjelenésed ÉS normálisan kezdeményezel akkor be tudsz szállni x. játékosnak a nagyobb többesekbe, gangbangekbe. Itt sem mindenhova, mert van aki fiatalabb pasikat keres, van aki meg na pont azt nem. Kialakul, megkérdezed hova vesznek be, hova nem.
Ha tudsz csajozni, van kisugárzásod, jól kommunikálsz akkor a csinosabb pároknál is van sansz 3-asokra. Itt is szimpátia alapján megy. Nem árt ha el tudod magad helyezni a "mezőnyben" mert a kiscsoportos foglalkozásokra a jó csajoknál, pároknál biz' sok jelentkező van, tudnak szelektálni. S vannak köztük olyan "kaliberek" akiknek kb. bárhol igen mondana 10-ből 9 nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!