Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fuckboyok csak szép lányokat dugnak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 14:03
1/10 anonim válasza:
nem feltetlen, mindent ami mozog es van olyan hulye hogy szettegye a labat
2/10 anonim válasza:
Szerintem a könnyen kaphatóakat. Nem muszáj extra szépnek lennie, elég ha igényes és könnyen adja magát. :D
4/10 anonim válasza:
Így így.
Nem tudom, hogy fuckboy-nak számítok-e, de az az élet célom, hogy minél több nőnek okozzak orgazmust.
És teljesen mind1, hogy hogy néz ki😄
5/10 A kérdező kommentje:
4-es "buszke" lehetsz magadra
2022. nov. 5. 14:33
6/10 anonim válasza:
Nem büszkeség kérdése.
Ez ilyen.
Női orgazmus függőség.
Ha egy nő akar egy orgazmust, tőlem megkapja.
És nem kell annyira ráparázni, nem rondák ezek a nők.
30-46 között vannak, és amit otthon apu nem produkál, azt prezentálom én😉
7/10 anonim válasza:
Nem, kb mindenkit akit meg tudnak. Csak van, akivel max nem dicsekednek
8/10 anonim válasza:
5: mibajod? o legalabb orgazmust akar okozni a noknek. pedig az ilyeneket csak megkell qrni es ottkell hagyni, es menni a kovetkezore. ugyhogy o meg eleg korrekt is
9/10 anonim válasza:
Én pedig az olyanoknak okozok orgazmust akinél már nem csak “apu” hanem még a #4-es is felsül
( tehát a nők nagyrésze 😁)
10/10 anonim válasza:
Szinte mindent, minden 20-55 korosztályból. Magas libidó miatt elképzelhetetlen csak egy szűk rétegből válogatni, mert annyira azért nem nézek jól ki, hogy minden ujjamra minőség jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!