Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti komolyan elmentek minden egyes alkalommal,
amikor szexeltek?
Nem megy el mindenki, de te elég keményen rástresszeltél a storyra. Ne legyen benned semmiféle megfelelési kényszer, szimplán csak élvezd! Ja és nyisd ki a szád, a szomszéd Margitka néninek hiába mondanád hogy csinálja a férjed attól ő még nem fogja tudni.
2022. nov. 4. 23:54
Sose megyek el szex közben. Csak ha csiklóval rásegítek. Ne színlelj. Hosszú távon neked lesz rossz. Én se színlelek, de ha megkérdezi valaki megmondom az igazat. Én már nem hazudok. Ha nem tetszik a valóság el lehet menni.
2022. nov. 5. 00:11
A legtöbb nő nem tud csak a szextől elélvezni kérdező, hidd el és ne színleld, ne szégxelld ezt. Én nőként szintén nem tudok, amit mindig jól tud a barátom, vagy partnerem és semmi baja vele, mert ő is jól tudja, hogy ez a nőknek nehezebb és hogy a legtöbb nő erre nem képes. Ha jót akarsz magadnak és a párodnak, akkor ő vagy kézzel, vagy szájjal csinálja neked odalent és ha eléggé el tudsz lazulni, akkor a csiklói sikerülni fog. De ha nem mindig sikerül csiklói se, nem baj az se, ez nem kívánságra megy, nem vagyunk robotok és nem kell szégyellni.
2022. nov. 5. 00:51
Ne legyen benned megfelelési kényszer. Nem mások miatt szexelj hanem saját örömre. Igaz gyakorin szinte minden férfi és nő hazudik a női orgazmusról, de őket szard le.
2022. nov. 5. 01:01
Nem mindegy hogy szex közben vagy aktus közben. Nekem is csak csiklóorgazmusom van, de minden együttlétkor van orgazmusom. A párom figyelmes és addig izgat és úgy csinálja, hogy legyen.
Hogy lehet, hogy egy férfi azt hiszi van??? Az orgazmusnak egyértelmű jelei vannak.
Szóval a kérdésedre a válasz az, hogy igen, tényleg elmegyek minden egyes alkalommal és eszem ágában sincs ezt lejjebb adni.
Ha te nem szólsz, nem mondod el hogy lenne jó akkor mit vársz? Magaddal szúrsz ki.
2022. nov. 5. 06:38
Nem! Nem is mindenki képes rá
2022. nov. 5. 07:01
Csak csikló izgatástól, szex közben soha
2022. nov. 5. 07:14
Meg kellett tanulnom, hogyan érhetem el, ez nem jön magától, meg kell ismerned a tested. Biztos, hogy van, aki nem képes rá valamilyen oknál fogva, de hogy a nők nagy többségénél ez így lenne, azt kétlem. Illetve a szexuális kultúrával van némi gond, szerintem.
Azért előfordult, hogy egyszer-egyszer nem jött össze.
2022. nov. 5. 07:21
9/10 A kérdező kommentje:
A többség írta, hogy " ne színleljem", de a kérdésem kifejtésében ott volt, hogy soha nem szoktam színlelni, az pedig, hogy a párom " azt hiszi", hogy van orgazmusom, csak egy felvetés volt, mert igazából nem tudom, mit gondol vagy mit nem, mert nem beszéltünk róla. És nem mondom, hogy soha nem volt, mert volt, főleg a kapcsolatunk legelején. Akkor sem minden egyes alkalommal, de azért össze-össze jött, csak az utóbbi jó pár hónapban van ez. Persze, amikor volt, azt sem közöltem vele. Én valahogy nem tudok erről beszélni, sőt kicsit lehet gáz is ez, de mintha :szégyellném" magam, amikor elmegyek. Biztos, hogy ez nem normális, tudom...bár attól még szeretném, ha megtörténne.😅
#9 ha eddig nem beszéltetek róla akkor pont itt lenne az ideje elkezdeni... ki mással beszélnéd meg ha nem azzal a személlyel (a pároddal) akit a leginkább bizalmadba akarsz fogadni a szexualitás terén?
A szégyenérzet szexualitással kapcsolatos tudat alatti blokkokra, gátlásokra utal amiket a vágy heve elnyom, de amikor az csillapodik akkor rádtör. Nem kellene hogy legyen, a szex természetes (és igen kellemes dolog), már ősanyáink, ősapánik is szorgalmasan űzték - ékes bizonyítékául szolgál hogy nem halt ki az emberiség :)
2022. nov. 5. 13:29
Kapcsolódó kérdések: