Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan, hogy kibuggyant a cicitek melltartóból vagy bikiniből? Hogy tõrtént és mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 18:03
2/17 anonim válasza:
Nekem bikiniből buggyant ki egyszer miután jöttem fel a víz alól, gyorsan megigazítottam a bikini felsőt, mintha mi sem történt volna.
4/17 anonim válasza:
Kézen állást próbáltam barátokkal, csak éppen arról feledkeztem meg, hogy egy mélyen kivágott felsőben vagyok.
5/17 anonim válasza:
Mivel az összes melltartómnak kiszedtem a merevítőjét, így általános problémám, hogyha nagyon nyújtózok, felugrik a melltartóm.😄
6/17 anonim válasza:
Volt, kicsit leoldott a melltartó kötése a strandon, megigazítod ennyi.
7/17 anonim válasza:
Nekem középiskola elsőben.. egy mélyen dekoltált ruhában voltam, hátrafordultam, és kibuggyant.
Aztán felordított az egyik csaj a nevemen szólítva hogy kint van a mellem, és az egész osztály látta. Baromi megalázó volt
9/17 anonim válasza:
#7 erre kivertem, miközben az egyik középsulis osztálytársnőmre gondoltam
10/17 anonim válasza:
Márcsak a bikinifelső csúszott volna le, a gáz az volt, hogy épp a vízben voltunk a barátaimmal, én az egyik haverom nyakában ültem, és a nagy mozgolódásban elcsúszott az alsó rész. Égett a fejem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!