Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell az érintés nélküli ejakulációhoz?

Én ugyan nő vagyok, de el tudok élvezni érintés nélkül, szerintem a férfiak esetében is kb. az kell hozzá, ami nekünk.
Nekem erős izgalmi állapotban a pontosítás segít. Mit csinálnék, hogyan, milyen érzés az, ezek végiggondolása segít. Olvastam valamit róla, hogy az inger ilyenkor ugyanaz, mintha megtörténne.
Azt viszont kizártnak tartom, hogy ha valaki ezt eléri, akkor spontán is menjen, pl. az utcán. Az egyik a kontrollálás magas foka, a másik meg a hiánya.

Nekem fiatal koromban egyszer sikerült. Valóban egy alfa állapotban elképzeltem bizonyos dolgokat, volt vizuális inger is... előbb merevedés, aztán éreztem az alsógatyában az előváladékot, egyre több jött, aztán bizsergő érzés jött szerintem a prosztatám környékéről, és egy "furcsa" orgazmus, lüktető, nem olyan intenzív, de élveztem szépen... utána irány a mosdó. Lehetséges...de azóta sem volt.
Igaz, akkor huszonéves voltam.

Nekem csak prosztatavibrátorral a popsimban sikerült ez a produkció.
Pedig sokáig próbálkoztam mindenfélével.
42F (Hetero)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!