Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Inkább jó segg és kis mell vagy lapos segg és nagy mell?
Figyelt kérdés
Más opció nincs és kort is írjatok.2022. nov. 3. 18:42
21/45 anonim válasza:
Ki ez az agyament aki minden, rendesen a kérdésre adott korrekt választ lepontoz???
Kis mell jó segg!!!!!!!!!!!!!
22/45 anonim válasza:
Mindegyik jó tud lenni, de nem árt ha van mellé egy szép arc is :) A lapos segg és lapos mell is tud rohadtul szexi lenni amúgy :) F
23/45 Noren1989 válasza:
Ha vàlasztani kell, kis mell, szép arc, fenék meg lesz, ahogy lesz.
24/45 anonim válasza:
Szerintem meg okos jóhumorú kedves lány. A többi az másodlagos.
25/45 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb hogy mindenki lelegyen pontozva🤣🤣🤣
26/45 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld. Nem tudom ki pontozott le mindenkit.
2022. nov. 3. 20:52
28/45 anonim válasza:
Minden képp a kis cici, a segg teljesen mind1 nekem.
Nem bírom a nagy melleket.
Nem is volt soha olyan párom, alkalmim ahol a lánynak, nőnek nagy lett volna.🤷♂️
29/45 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem jó ha még nem próbáltad?
30/45 anonim válasza:
legyen olyan lapos, mint a Föld :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!