Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfinak nagyon koncent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak nagyon koncentrálós feje van szex közben, akkor nagyon élvezi?

Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak arra koncentrál, hogy tovább tudja húzni, nehogy gyorsan elmenjen. Én legalábbis akkor szoktam koncentrálni szex közben, ha érzem, hogy már nagyon közel a vég, de még el akarom nyújtani.
2022. nov. 3. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Épp próbálja kiszámolni mennyi 1326 x 25 hogy nehogy elsüljön benned.

Szóval nagyon élvezi de próbál nem rá gondolni.

2022. nov. 3. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudom mire gondolsz kérdező, lány vagyok

Én ezt a “koncentrálós” fejet anno még olyan barátomnál tapasztaltam aki nem volt olyan tapasztalt a szexben meg igen, később egy olyannál aki arra figyelt hogy ne menjen el hamar, szóval akkor szoktak így csinálni. Pl jelenlegi semmi ilyet nem csinál mert már tapasztalt és sokáig bírja, szóval csak élvezi a szexet és az látszik rajta, nem a koncentrálás

2022. nov. 3. 19:55
 14/15 A kérdező kommentje:
hát, de egyik se, mert utána is csak sokára ment el.
2022. nov. 3. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nehezen élvezett el.. lehet kicsit tág vagy.
2022. nov. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!