Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit, hogy sok lakásos prosti ugyanazokon a helyeken lett fotózva? Utalhat ez pl. valamiféle futtató hálózatra?
Jelenleg három hirdetőnél fedeztem fel, hogy ugyanaz a helyszín…
De pl. régen még több hirdetőnél is láttam ezt a helyszínt.
De ezeket a fotókat mind profi fotós készítette, viszont mindegyik lány teljesen máshonnan hirdet, másik kerületből vagy akár városból. Nem biztos, hogy van köztük kapcsolat…
Utalhat ez valamiféle hálózatra, hogy ezeket a nőket mind ugyanaz a személy, vagy szervezet futtatja, vagy csak simán ugyanazzal a személlyel fotóztatták magukat, ugyanazon a helyszínen? (Ha látszólag nem ismerik egymást, akkor ez azért furcsa, mert miért csináltatták volna pont ugyanazzal a fotóssal?)
#10.
Értem.
És neked van futtatód?
Gondolom így anonim le tudod írni, max. törlik a válaszodat… Vagy ha nincs, sokszor próbálkoznak “menedzserek”?
Köszi a választ!
Nem élénk a fantáziám, régebben volt egy idősebb hirdető, aki kiírta hogy “Nem akarok menni külföldre dolgozni, ha pedig kimennék akkor a saját családomhoz mennék! Menedzserek se ezzel se mással ne keressenek!”.
Persze nem szó szerint idéztem, de tényleg volt ilyen.
Azt én sem gondolom, hogy agresszív módszerekkel próbálnák beszervezni a lányokat, én ezt úgy képzeltem hogy hívogatják Őket ajánlatokkal.
Amúgy a kerítés bűncselekmény, ezt tudom, de jogilag abba is bele lehetne kötni, amikor két lány van egy lakásba, ez pedig mindennapos.
Illetve bele lehetne kötni az adócsalásba, meg sok mindenbe, de általában nem teszik…
Ugyanígy el tudom képzelni, hogy a kerítés felett is szemet hunynak, eleve kb. senki nem tesz feljelentést…
De annak örülök ha nincsenek ilyen nagy futtató szervezetek és a lányok úgy működnek mint a vállalkozók és tényleg teljesen saját döntésükből csinálják.
Bár az ilyen Hranek Dévid féle stricik pl. érzelmi zsarolást használnak és azokat a lányokat akiket mondjuk Finnországban futtatnak, ugyanilyen rosszlányok szerű oldalon, lakásban, mind be etetik hogy Ők egy pár. És egyszerre van 4-5 barátnőjük, akiket néha meg hírdetnek, majd elveszik a fele vagy ki tudja mennyi pénzt. Úgy hogy közben semmit nem csináltak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!