Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány hüvelye átlag 5-8 cm hosszú akkor egy átlag 15 cm es hímtag oldalán fekvő "Z ülésbe" gyakorlatilag a méhébe bemegy totálba?
Most volt meg nki egy hete, aztán azt állítja, húsz nappal előbbrehoztam neki a következő mensijét a hétvégi akcióval, pedig csak kétszer egy órányit csináltuk kb...
Én komolyan nem értem mi csináljakvele, ráadásul tök makacs!
Nincs semmi baja és hagyjam békén...
A hüvely izgalomban nyúlik, és 8...20 cm között lesz.
A méhszáj pedig nem a végén van, hanem előtte, és kicsit oldalt, úgyhogy max. elcsúszni tudsz előtte. Egyébként is (a szülés kivételével) egészen kicsi, nem férnél be.
"komplett kivizsgálás"
Elsőre egy sima petevezeték vizsgálatot érdemes csinálni, az egyszerű, és sokszor segít is.
Meg egy hormonvizsgálatot.
Ja, és persze téged is lehet vizsgálni.
Komolyan kérdem, valaki magyarázza el hogy honnan jött ez hirtelen hogy a hüvely nyúlik?
Elhiszem, de sosem hallottam még. Azt tudtam hogy izgalmi állapotban más lesz a mérete. De akkor tegyük fel hogy "megnő" 20 centire, és akkor még nyúlik ha nagyobb a szerszám?
Nem, hanem akkor éri el a végét.
Az meg sok lánynak nem jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!