Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, asszonyok! Szokott kérni képet a párotok az intim testrészetekről? Vagy urak, szoktatok kérni ilyesféle képet a párotoktól?
Figyelt kérdés
Hogy zajlik le ez köztetek? Egyszer csak jön az üzenet, a kérés, hogy fotózd már le a micsodádat?2022. nov. 1. 19:44
2/9 anonim válasza:
amíg fiatalabb voltam, addig volt hogy kértem, ma már nem tennék ilyet, élőben sokkal érdekesebb
4/9 anonim válasza:
Kérés nélkül is kaptam már. Az ismerkedés elején is, de késöbb is.
5/9 anonim válasza:
Soha nem kértem, kapni már nem egyet kaptam.
6/9 anonim válasza:
Néha huncutkodunk egymással telefonon, de nem direktben mennek a képek - azt majd otthon élőben.
7/9 anonim válasza:
Mivel távol vagyunk egymástól, napi szinten mennek oda-vissza a szexi képek, videók.
8/9 anonim válasza:
Nincs annal nagyobb hulye, aki ilyet kuld magarol :)
9/9 anonim válasza:
Tőlem kért régebben a barátom, de sosem küldtem neki. Féltem a visszaéléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!