Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi vonzó az anális szexben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 14:24
1/12 anonim válasza:
anno nagyon jó volt hogy ott belémélvezhet
amúgy meg az, hogy "tiltott", más, sok bizalom kell hozzá, de nagyon élvezetes
N
2/12 anonim válasza:
Nekem semmi, kijött tőle az aranyerem, két műtéten vagyok túl azóta, szóval kösz de nem
3/12 anonim válasza:
Semmi. Kellemetlen volt és ennyi, folyamatosan ingerelt, rossz értelemben. :)
4/12 anonim válasza:
Még nem próbáltam, úgyhogy nem tudhatom. De majd, ha kipróbáltam és még itt leszek akkor megosztom, hogy milyen volt.
5/12 anonim válasza:
Kipróbálnám mert még nem csinàltam de azt hiszem engem inkább az vonz ha a puncimon "dolgoznak"...
6/12 anonim válasza:
Általa könnyebben jön ki a bennem lévő kemény k*i.
7/12 anonim válasza:
Az aranyér veszélye miatt ha vonzana a dolog, akkor se merném kipróbálni. Szerencsére csak olyan pasikkal voltam eddig, akik még csak nem is céloztak rá, hogy szeretnék.
9/12 anonim válasza:
Próbáltam már, szerencsére nem volt tudatlan a párom, óvszerrel, síkosítóval higénikus volt és nem fájt, mert lassan csináltuk. Így kellemes volt, de nem tudnék tőle elmenni, nem zavarna, ha többet nem csinálnám.
10/12 anonim válasza:
Izgat, nem tudom mért, el is megyek általában, kb olyan mint a szopás abban sincs a nőnek igazi öröm, de nagyon felizgat ahogy a férjem élvezi. Mondjuk szopástól nem élvezek el az análtól igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!