Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Szóval, a lényeg annyi, hogy van egy fiú barátom aki nagyjából kisgyerek korom óta a legjobb barátom.
Egy suliba jártunk, osztálytársak voltunk elsőtől egészen érettségiig és úgy adódott, hogy egyetemen is egy szakra kerültünk. Soha nem volt köztünk semmi. Mindkettőnknek van párja, én a párommal élek egy közös albiban. Sokat szoktunk összejárni négyesben iszogatni, ilyesmi.
Eleinte volt féltékenykedés a párjaink részéről, de mindig mondtuk, hogy ha ennyi ideig nem volt köztünk semmi akkor már nem is lesz.
De a lényeg: Múlt héten átjött a barátom mielőtt indultunk volna be az egyetemre, a párom már elment dolgozni.
Nem tudom hogyan, de egyszerűen lesmárolt és lefeküdtünk. Ti mit tennétek?
Szeretem a párom és nem akarom, hogy kiderüljön…
Mi lesz így a barátságunkkal?
Azóta nem beszéltünk erről…
Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudom, hogy mit kellene most tennem.
21L
(Bocsi ha hosszú lett)
#2 Bár kamu lenne…
Hidd el én örülnék a legjobban, ha nem kellene ilyet kérdeznem..
#5 Szeretem a párom és nem szeretnék emiatt szakítani…
Illetve ha elmondanám akkor megtudna a barátnője is, amit szintén nem szeretnék.
#5-ös vagyok.
Akkor marad a hallgatás és a lelkiismeret elnyomása. Hogy a barátsággal mi lesz az a barátodon is múlik. Őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél...
#5 Azt sem tudom, hogy egyszerűen hogyan történt.
Nem értem magamat, hogy miért menten bele ebbe…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!