Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok, Ti lefekudnetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, Ti lefekudnetek egy olyan lannyal, aki nem igazan az esetetek, viszont latjatok / erzitek a lanyon, hogy O teljesen beletek van bolondulva?

Figyelt kérdés
Es nem feltetlenul szerelmes beletek, csak szexualisan tart vonzonak Titeket.

2022. okt. 31. 14:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor igen, ha (1) nem volna masik kapcsolatom, (2) a lany nem volna konkretan ellenszenves valamilyen szemelyisegbeli tulajdonsag miatt, csak arrol lenne szo, hogy mersekeltebben vonzodnek iranta, mint akiket a legjobban szerettem azelott, es (3) meg tudnank beszelni egymassal, hogy milyen kapcsolat legyen es tartsuk-e nyitva az ajtot egy esetleges kesobbi komoly kapcsolat fele, hogy egyikunk se erezze ugy, hogy a masik kihasznalta es aztan lerazta. Ha mindezek mukodnenek, akkor nagyon orulnek neki, hogy boldogga tehetem, es igyekeznek minel tobb oromet szerezni neki, hogy ne erezze ugy, hogy csalodott bennem es olyasvalakihez vonzodott, aki nem erdemelte meg.
2022. dec. 30. 05:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, volt is rá példa. Nem volt épp az esetem kinézetre, de jól kijöttünk egymással. Jó választás volt hogy összegabalyodtunk, volt is folytatása.

De mondjuk ha valaki annyira nem az esetem hogy kinézetre kifejezetten ellenszenves, akkor nem mennék bele.

2023. jan. 4. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!