Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mi a legvadabb szexuális vágyatok?
Nem vagyok ugyan meleg, de egyszer szívesen kipróbálnám, hogy pl egy srácot a barátnője előtt szopatok. Tehát úgy hogy látja vagy elég az is ha tudja. A lényeg, hogy izgató lenne az hogy megalázkodik előttem. A szájába élveznék.
Nem próbáltam még ki hisz nem kerestem ilyenre senkit.
Seggbevaszni egy nőt szárazon, gumin nélkül úgy hogy nem csinált előtte beöntést, majd beleélvezni a végbelébe és utána szájjal letisztítaná!
Nem próbáltam még, többek között mert ez egészségügyileg igen csak kockázatos művelet lenne, annyit meg nem ér hogy hepás legyek pl.
Bdsm vágyaim vannak, nem éltem meg.
36F
Van egy nő,minden reggel együtt utazunk a metrón,néha összeakad a tekintetünk.
Sokszor álmodozom róla ,hogy egy hotelben kötünk ki,és ahogy beérünk már térdel is elém
..a fejét fogva sz@patom,aztán kutyapózban keményen megdugom..a haját húzva .
Ddlg, BDSM-mel fűszerezve.
F, 44
7-es,jó akkor egy női röpladda csapattal akarom csinálni,egy templom gyóntatófülkéjében
Így már megfelel?
- női ruhás srácot dugni
- 3-as egy csajjal úgy hogy mindketten dugjuk
- mélytorok de keményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!