Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz random emberekkel szexelni?
Szerintem azért gáz, mert alapvetően rombolja az ember érzelmi képességeit, hozzáállását, morálját és értékét, ha az intimitást csak felszínesen, testiségként éli meg.
Ezen kívül, felelőtlen dolog is tulajdonképpen, mert fogalma sem lehet arról az illetőnek, hogy milyen mentális és egészségügyi állapotú emberrel fekszik össze, így lényegében "veszélyeztetve" magát az adott helyzetben, és a későbbi partnerét is az esetek után.
A "gáz dolog" és az "nem értékes ember" kifejezések ez esetben arra utalnak, annak a tudatalatti gondolatmenetnek a megfogalmazódásai, hogy aki alkalmizik, arról erősen feltételezhető, hogy érzelmileg (akár szellemileg) fejletlen, egészségügyileg pedig kockázatos. És mint ilyennel, sok ember nem szeretne nemi, vagy lelki kapcsolatot kialakítani és tartani, még ha az adott illető vágyna is arra, hogy olyan emberekhez kerülhessen közel, akiket ő értékesnek tart.
Random emberekkel, meg full ismeretlen tagokkal szexelni az.
Ennyi erővel egy eldobott, félig megevett szendvicset is felvehetsz a járdáról, ha éhes vagy :D
Egyik oldalról, tökéletesen megfogalmazta az első.
Másik oldalról meg, kívülállóként, mindenkinek maga dolga.
Ha random alatt azt értjük, hogy semmit, de tényleg semmit nem tudsz a másikról, csak azt, hogy ellenkező nemű és beleegyezik, az szerintem is gáz.
Ha meg az a random, hogy meglátsz egy szép nőt vagy helyes pasit az utcán és szexelni akarsz vele, az meg szerintem teljesen emberi, semmi rossz nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!