Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult, hogy a terhesség alatt, valaki más spermáját nyeltétek le? Srácok a kérdés hozzátok is szól, nyelte le nektek terhes nő úgy, hogy nem tőletek volt várandós?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 13:05
1/17 anonim válasza:
Voltam terhes csajjal igen, Tinderről volt. Van bennük valami szexi. Na meg nem izgulsz hogy terhes lesz
2/17 anonim válasza:
igen. Terhesen voltam a legnagyobb r-banc. Folyton csak a f.szt akartam... Ez van.
3/17 anonim válasza:
Eddig mindegyik terhes No lenyelte (akikkel voltam) es imadom a terhes Novel
5/17 anonim válasza:
Nekem terhesen volt tobb ferfi spermaja is a puncimban egyszerre. Pontosan azt hasznaltam ki hogy nem tudtak teherbe ejteni.
6/17 anonim válasza:
Ahogy előttem írták. Várandósan voltam a legkívánósabb egész életemben, szinte folyton csak az járt a fejemben nekem is.
8/17 anonim válasza:
Nekem is volt kalandom terhes nővel, és lenyelte. Máshová viszont csak gumiban engedte.
9/17 anonim válasza:
Igen, volt ilyen nő és le is nyelte. Előtte 8 évvel meg még a tanítványom volt. Ja... a mostani férje is, de ő szerencsére nem volt ott a szopásnál.
10/17 anonim válasza:
Első és második (jelenlegi) nejem is terhessége alatt volt a legszenvedélyesebb, tüzesebb és perverzebb. Mindkettő szerette hármasban, négyesben már a terheség előtt is, alatta talán még aktívabban. De ez köszönhető annak is, hogy akkorra már kialkut baráti viszonyaink voltak. Az egyik pár hölgy tagja szintén terhesen volt a legaktívabb partnerünk.
A szájba élvezés, sperma lenyelése terhességtől függetlenül rendszeres élmény volt és máig az. Hozzátenném, mindenki kizárólag saját indíttatásból, élvezetéből sz.pott, soha nem azért, mert a partner rávette.
50-es bi pár
Nem kérünk ajánlatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!