Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! 170 centi magas, 100...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! 170 centi magas, 100 kilós nő nektek milyen kategóriába esik/eshet az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
8%
hát aki rendesen mozog és 100 kilós... sose értettem ez hogy lehetséges.. de valszeg ez Genetikai fail! tehát a lebontó folyamatok rosszul funkcionálnak nála. Nekem a vékony nők tetszenek..de ismerek olyat akinek a telt nők :) a nagy kerek popsikat szereti.
2022. okt. 27. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:

11. Én úgy mondom, hogy nőként is megoszló téma. Sok nőnek van hormonális betegsege, egyéb, akkoris ha 50 vagy 70 kg. Az orvosok egyszerűen leszarják. Ennyi..

Mondjuk aki 50kg, adott betegségben nehezebb is lehet.

2022. okt. 27. 10:24
 13/22 anonim ***** válasza:
hát egyébként... ezen lehetne már segíteni igazán!! eléggé lelassult a tudomány.. és áátvették a fontos szerepeket a hülyeségek..
2022. okt. 27. 10:35
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Férfi vagyok és a vékony nőket szeretem, de bejönnek a telt nők is, nagy cicikkel és fenékkel, és mivel magas vagyok, akár a 180-183 centis nők sincsenek kizárva.

Azonban ne haragudj kérdező, de 100 kiló még egy 175-180 centis férfinek is sok, nemhogy egy 170 centis nőnek. Ha azt írtad volna, hogy 65-75 kg akkor lennél maximum telt, de ez így már tragikus. Létezhet olyan fétisű férfi aki kifejezetten a kövér nőket szereti, illetve vannak lepukkant, igénytelen férfiak akiknek mindegy csak lyuk legyen, de itt most konformitást nyújtanak a válaszolók, miközben a csúfos valóság az, hogy fel kéne eszmélned és elismerned, hogy borzasztó kövér vagy. Szerencsédre ezen könnyen tudsz változtatni, csak akarat és kitartás kérdése.

195 cm feletti férfi vagyok, egy időben brutálisan meghíztam és akkor voltam 125 kg. Összeszedtem magam és 80 kilóig fogytam, majd izmosan már kigyúrva is alulról verdesem a 100 kilót. Csak úgy a viszonyítás végett.

2022. okt. 27. 10:42
 15/22 anonim ***** válasza:

14. Te nagyon nem vagy tisztában ezzel, miért osztod az észt? Rofl

175 centihez a 65 kg ideális nőként. A 75 kg viszont BMI szerint teljesen normális. Egyik súly sem telt egy 175 cm-s nőnek!

2022. okt. 27. 12:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Szinte látom magam előtt, hogy nézhetsz ki :)
2022. okt. 27. 12:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Amúgy miért lett lepontozva a 15-ös válaszom? Nem tudjátok mi az a BMI? hát, aki ennyire tudatlan, azt csak sajnálni tudom. :)
2022. okt. 27. 12:32
 18/22 anonim ***** válasza:

15-ös , 14. vagyok.

Hagyjuk a BMI indexet, semmire nem jó konkrétan. Egy 175 centis férfi ha full edzetlen és 75 kg az már ott duci egy kicsit, pláne egy nő.

Én leírtam, hogy 65-75 kg 170 centihez az TELT és még jó lehet, erre te már rögtön felrakod a lécet 175 centire és leírod ugyanezt, tehát teoretikusan egy relatíve vékonyabb nőről beszélsz, mégis az én mondandómat próbálod vele invalidálni :)

Most nyilván nem mindegy hogy milyen korosztályról beszélünk, de huszonévesek meg fiatal lányok körében ne akarjuk már elhitetni, hogy szép vékony 170 centihez a 65-75 kg, de ahogy említettem ez attól függ...ha jó helyre mentek a kilók mert szép homokóra alakja van nagy cicikkel akkor oké, pont ezt írtam. Ha most egyet is értünk abban, hogy a 75 kg oké egy 170 centis nőnek - mert egyébként azt leszámítva, hogy valószínűleg nem bomba alakja még okés ez az arány - akkor sem invalidáltad a mondani valómat, mert 100 kilóról beszélgetünk, ami mondom, egy fejjel magasabb férfiként is kövér szint volt rajtam. Most rommá gyúrva nem vagyok annyi. Mit okoskodsz? Minek nyújtasz konformitást? A BMI index engem is kövérre hoz ki, mert fingja nincs arról, hogy a 100 kiló rajtam az izom.

Én megcsináltam, tudom milyen lefogyni 50 kilót és tudok segíteni benne bárkinek. Életmódváltásra és étrendre van szükség nem pedig arra, hogy 100 kilós nőként nagyítóval keressük azokat a férfiakat, akik hajlandóak lennének megdugni és ez a szavazatokból is látszik. Ebből következik, hogy a hozzászólásod konkrétan értelmetlen.

2022. okt. 27. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
18. Nem vagy tisztában akkor azzal, hogy a mell miből áll és lehet darabja 4-5 kg is. Már a mondatos elején elvesztetted a hitelességedet...
2022. okt. 27. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Ahhoz már hatalmas mellek kellenek 19-es, de ha neked ilyen van, akkor gyere és add a számba mert én úgy megszívom őket hogy ihajj-csuhajj. Feltéve ha nem vagy 100 kilós, mert nem szeretem a húsos bepállott muffot :)
2022. okt. 27. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!