Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális? Szerintetek?26F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális? Szerintetek?26F

Figyelt kérdés
Sziasztok az elmúlt 1-2evben azt vettem észre hogy sokkal könnyebben lankadok le . Gondolok itt szex közben póz valtasnal vagy néha nem mindig ha épp bent van picit be lankad. Akkor a leghosszabb ha fáradt vagyok este 11 körül már nem olyan mint kellene lenni. Illetve ha nagyon meleg van a szobában akkor sem úgy működik ahogy én szeretném.
2022. okt. 26. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
a kor, szokj hozzá 🤷
2022. okt. 26. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, ezt részben annak tudom be hogy a kapcsolatom 5 éve tart és bár továbbra is nagyon is jó a kémia de mégiscsak "vótmá", nincs meg a kalandérzet. Másrészt meg én is 27 vagyok, kb 2-3 éve kezdett nekem is ilyen lenni, pozitívum hogy alapból is több inger kell már ahhoz hogy felálljon, nem elég hozzá egy szép bikinis lány mint mondjuk tinédzserként. Ez ilyen, az étvágy kicsit csökken, egyre több a stressz is rajtad ahogy ténylegesen felnőtt életet élsz, de hogy mennyire lankad le az fejben dől el.
2022. okt. 26. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy ilyen fiatalon ez normális. Barátom 29, 7 éve vagyunk együtt, és már előjátéknál inger nélkül is feláll neki, úgy csomagolom ki a boxerből hogy kőkemény, és ilyen is marad az egész aktus során, még akkor is amikor velem foglalkozik.

Szerintem pihenj többet, és ne stresszelj rá.

2022. okt. 26. 14:44
 4/5 Perverzsrac94 ***** válasza:

Sajnos 25 körül véget ér a férfi aranykor, onnan egy lassú hanyatlás kezdődik, sajnálom :(

28/F

2022. okt. 26. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
28 éve vagyok a férjemmel, 48 éves nincs napi szex, csak heti 1-2, de összesen eddig 2x volt gond a keménységgel
2022. okt. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!