Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantázia-szinten érdekel hogy ledomináljanak, gyakorlatban soha nem tetszik?
A részemről adott dominációval 'egészséges' kapcsolatom van, mind fantáziában, mind gyakorlatban szeretem.
Ugyanakkor vannak fantáziáim amelyben engem dominálnak le, semmi komoly, soft, lágy dolgok, de ha partnerrel próbálom megvalósítani soha nem érzem magam abban a szerepben, kellemetlen, és nem is akarom csinálni.
A fantáziák egyedül jönnek elő, akár erősen is, partnerrel soha, még megvalósítás közben sem.
Mi lehet ennek az oka?
Más férfiak is tapasztalják ezt?
Mondok két lehetséges opciót (de hogy melyik a rád igaz sajna innen a távolból ki nem találjuk)
a) Nem vagytok teljesen azonos hullámhosszon ebben a partnereddel. Nem érzed azt, hogy meg akarná csinálni, tartasz tőle hogy elutasító lenne ezért nem mered felvállalni önmagad, a vágyaidat.
b) Még nem fogadtad el teljesen önmagad, még mindig "de mit szólnának mások" típusú (vagy más tudatalattiban megbúvó) komplexusok, falak gátolnak.
Tipp: fokozatosan gyere vele elő a partnerednél, lépésről-lépésre. Ha affin rá és fogja az adást jó, ha nem... nos akkor a következtetést már neked kell levonnod.
#6 azt hiszed? Tehát még magad sem tudod ki vagy! Gratula.
Melletted sokáig nő nem lesz meg.
#7 de, tudom, sokaknak beteg az agya sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!