Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig mi volt a legextrémebb, ahová élveztek rátok? Előre megbeszéltek alapján történt vagy néztetek egy nagyot mikor megtörtént?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 15:34
11/20 anonim válasza:
Melleimre. Eddig a legizgibb volt
12/20 anonim válasza:
Mellre beszeltuk meg, de arcra ment.
Nem volt olyan kellemes mert a szemembe is bele ment.
13/20 anonim válasza:
Hason voltam, a pasi meg hatulrol rajtam, ereztem, hogy elfog menni. Kivette es megfordult, gondoltam kifut a furdobe. Ahogy megfordult, a talpamra labujjaimra ment el.
14/20 anonim válasza:
3-as :DDDDDDDDDDDD aghh ezen jót nevettem bocsi
15/20 anonim válasza:
Nem az volt extrem hogy hova, henem hogy hol tortent...
17/20 anonim válasza:
A szemembe.
Nem véletlen volt, így akartuk.
Csípet és napokig piros volt.
18/20 anonim válasza:
Én 1 héttel elötte leegyeztetek
19/20 anonim válasza:
17-ről jut eszembe, hogy ilyen nekem is volt. Mondjuk ezen jobban meglepődtem. Utána vörös is lett a szemem.
20/20 anonim válasza:
A legextrémebb sajnos az volt amikor belém élveztek úgy hogy nem engedtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!