Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nagyon óvatosan nyúl hozzám szex közben az miért lehet?
Figyelt kérdés
Túl félénk, vagy kevés a tapasztalata és nem tudja mit csináljon?2022. okt. 25. 11:53
1/12 anonim válasza:
Hát baby ha te arra vágynál hogy határozott és "keményebb" legyen akkor szimplán csak nem tud rádhangolódni. S ja, többnyire azok a dolgok állnak a háttérben amit leírtál. Nyisd ki a szádat és jelezd neki, hogy te nem vaníliára neveztél be.
3/12 anonim válasza:
Hát mégis mennyi idősek vagytok, hogy ez a probléma?
4/12 anonim válasza:
Mert nem tudja, hogy te a vad szexet szereted.
5/12 anonim válasza:
Az én barátnőm is mondta régebben hogy olyan óvatosan nyúlok hozzá, mintha egy kisbaba lenne. Nekem alapból jött az, h babusgatva érjek hozzá, olyan kis törékeny, de aztán megbeszéltük és tádám ha neki durvábban jó, hát legyen, szerintem nálatok is csak ennyi :D😂😂
6/12 A kérdező kommentje:
Ja nekem amúgy bejön ez, csak furcsáltam valamelyest.
De én nem akarom hogy megváltozzon. 😊
2022. okt. 25. 13:15
7/12 anonim válasza:
Lehet hogy 120 kg a baratod, te meg 50 vagy nem akar osszetorni
8/12 anonim válasza:
Hát ha neked ráadásul ez pontosan jó így, akkor nem tök mindegy??
9/12 anonim válasza:
Miért baj az, ha a pasid nem Conan a Barbár?
10/12 A kérdező kommentje:
Hangsúlyozom mégegyszer hogy nem baj, csak olyan mintha félne valamitől.
2022. okt. 25. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!