Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor nézi egy férfi kollégám a lábaimat és a testem, akkor gondolatban már megvoltam neki?
Igen, biztosan.
Mi a baj azzal, hogy kollega?
Ha bejön neked a pasi, akkor bíztasd, kezdeményezz! Gondolom nem vagytok már gyerekek!
Kolléga? És akkor mi van? Nálunk a munkahelyemen már több házasság is lett a kollégák között!
Engem az érdekelne mit kell lépni? mi van ha tegyük fel ő elkezd nevetni.. kacérkodni stb.. de a férfi túlgondolja.. Ebből gondok is lehetnek :D ezek a szituk sose könnyűek... És hát ugye nekünk kell lépnünk.
24/f
"Én kívánom öt, csakhat kolléga"
Na és? Menj oda és tedd szét a lábad, nem szeretek feszült, felajzott p.csával dolgozni, aki a dühét rajtam vezeti le, mert nem b.szik.
Szóval kérlek szépen, tégy egy szívességet és b.szasd meg magad azzal a f*sszal annyira, hogy utána járni se tudj. Valószínűleg ezután kedvesebb és kisimultabb leszel ..
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!