Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a szép lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szép lányok csak megerősítik bennem a bűntudatot, amiért nem mertem nemet váltani?

Figyelt kérdés

A nőkhöz vonzódom, volt barátnőm, de az nem ugyanaz, mintha én lennék nő. Sokáig próbáltam tagadni magamnak és próbáltam normális életet élni, de a mai napig, ha meglátok egy csinos lányt, összeszorul a szívem és vágyakozom, hogy én is szép lehessek.

Nem igazán lehet ezt leküzdeni, visszacsinálni meg pláne, váltani már késő. Hogyan tudnám feldolgozni? Épkézláb tanácsot szakembertől sem hallottam még, úgyhogy nem tudom, mi tévő legyek.

2022. okt. 24. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Segítek... Transzként sosem lettél volna olyan szép, mint akiket irigyelsz!
2022. okt. 24. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért késő váltani?
2022. okt. 24. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a klasszikus, törékeny, nőies természetes szépség nem lehettem volna, de mégis sokkal több lehetőségem volna kifejezni a lágyságom, szépségem és nőiességem, amit belül megélek. Férfiként, a férfi testemhez mindez nem passzol és nem is érzem jól magam, ha például férfiként szépítkezek, vagy ilyesmi. Egyszerűen szerepidegen. Nem tudom ezt jobban megmagyarázni, csak ezt érzem.

Az életkorom miatt és az anyagi lehetőségek miatt.

2022. okt. 24. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Én nagyon liberális vagyok amúgy és szerintem van elég empátiám is… De sosem értettem ezt az “XY-nak érzem magam belül és azért szenvedek mert nem vagyok az” dolgot.

Nem ítélem el a transszokat, nincs velük bajom, de megérteni sem tudom Őket.

Egy homoszexuálissal és annak problémáival tudok azonosulni full heteróként is.

De például amit írsz: “Tudom, hogy a klasszikus, törékeny, nőies természetes szépség nem lehettem volna, de mégis sokkal több lehetőségem volna kifejezni a lágyságom, szépségem és nőiességem, amit belül megélek. Férfiként, a férfi testemhez mindez nem passzol és nem is érzem jól magam”

Ez most mi, de komolyan? Szerinted aki például bűn ronda, az meg tudja élni ezeket? Egy tenyeres-talpas, 186 centi magas, elől deszka, hátul léc, formátlan de nem vékony, sőt hízásra és szőrösödésre hajlamos, az átlagnál mélyebb hanggal “megáldott” mondjuk szakápoló hölgy az meg tud e élni ilyen dolgokat?

Hát nagyon nem! De ez Őt ez nem azért fogja zavarni, mert belsőigénye lenne arra, hogy szupermodell teste legyen, hanem mert ezért BIZTOS hogy cikizik/cikizték élete során. Biztos, hogy nagyon kevés olyan férfi van akinek bejön… Pedig Ő heteroszexuális és ezért zavarja. Nem az “belső énképe” miatt. Ha nem bántaná a külseje miatt senki, és lenne partnere aki szereti, akkor valószínűleg nem is akarna más lenni…

De hogy mást írjak, egy törpenövésű ember sem tudja megélni a profi kosaras “énjét”.

Mit csinál? Nem tud “transzkosaras” lenni és milliókat keresni, ezért talál valami más elfoglaltságot és célt magának.

Lényegében a nemek a mai világban nem számítanak… Ha neked nőies hobbid van, nem fog tömegeket zavarni. Még ha heteró is vagy, el mehetsz műkörömépitőnek, vagy pillásnak ha neked azzal kapcsolatban van valami hivatástudat szerűséged…

Én férfi vagyok és sokféle tipikus férfias dolog érdekel, de a barátnőmet is érdeklik ezek… Ettől még nincs férfi identitása, de tulajdonképpen ez az amit próbálok magyarázni, hogy szerintem nincs is ilyen nemi identitás!

Én sosem éreztem magam férfinak vagy nőnek, én egy embernek és egy egyénnek érzem magam… Az egyéniségemnek, személyiségemnek nem része az hogy férfi vagyok, lehetnék akár nő is… Mivel hetero vagyok a nőkhöz vonzódom, de ha nő lennék ugyanezzel a személyiséggel, akkor leszbikus lennék, de attól még nem férfi…

Az hogy amiatt érzed magad rosszul, hogy nincsenek mondjuk női melleid, vagy ilyesmi az inkább önképzavar, tehát csúnya szóval betegség…

Olyan mint az anorexia, vagy az amikor valakit zavar hogy 2 keze van és az egyiket levágja (van ilyen). Nem egy egészséges állapot… Ami csupán azét baj, mert Te rosszul érzed magad tőle…

2022. okt. 24. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Szóval a nőket szereted és azért akarnát átműttetni magad, hogy leszbi lehess??? Na ilyet se hallottam még!
2022. okt. 24. 21:04
 6/10 StevenUp ***** válasza:
9%
A legnagyobb bajod az hogy túl sok a szabadidőd
2022. okt. 24. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem jobb később váltani, mint soha. Egy életed van, éld önazonosan! Ha majd visszagondolsz az életedre öregkorodban, mire szeretnél emlékezni? Sok embernek nincs pénze hormonkezelésre stb. De attól még megnövesztheted a hajad, sminkelhetsz, öltözhetsz nőies ruhákba.

És tudom, hogy sok embernek lesz róla véleménye, és ez nagyon rossz érzés. De légy az aki vagy. És a megfelelő emberek elfogadják és ígyis úgyis szeretni fognak.

Egyre többen vannak főleg a fiatalabb generációkban, akik teljesen elfogadják ezt, hiszen nem ártasz vele senkinek, hanem önmagad vagy.

2022. okt. 24. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
5%
Izé... ha levágják a jancsikádat akkor mivel tudnád utána boldoggá tenni a nőket? Neked nem nemet kellene váltanod, simán csak egy cd vagy. Ha nem vágysz a "meleg" szerepre akkor nem igazán van kiút max. ha sissyboyt csinál belőled egy domina.
2022. okt. 25. 02:51
 9/10 A kérdező kommentje:

8, az ujjaimmal vagy a számmal? :)

Mi az a sissyboy?

2022. okt. 25. 04:34
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Nincs olyan, hogy késő. Az igaz, hogy a tesztoszteron szép lassan kifejti a hatását, pl. nekem jelentősen megritkult a hajam, de sose késő. A legjobb alkalom a tranzíció elkezdésére a fiatalkor, a második legjobb alkalom viszont most van. 😊 Mindannyian próbáljuk vagy próbáltuk elnyomni magunkban, hiszen a társadalom ezt várja el tőlünk (lásd az itteni válaszok egy részét).

A 7-es válaszoló nagyjából megfogalmazta, amit gondolok. A kérdés: mit szeretnél, szenvedni, vagy önazonosan élni? Ha fontos neked az önazonosság, akkor tűzd ki ezt célul és gyűjtsd rá össze a pénzt. Ha teheted, mindig rakj félre egy kicsit. Addig pedig kísérletezz, stílussal, ruhákkal, névvel, bármivel. 😊

Sajnos mindig is lesznek, akik beszólnak, főleg itt, mivel ez egy anonim oldal. Ha nem bírod a kritikát, akkor kerüld el ezt az oldalt. Barátkozz olyanokkal, akik olyannak fogadnak el, amilyen vagy.

A 8-as válaszoló csak egy fétisnek látja ezt az egészet és egyáltalán nem empatikus. Van, akiknek nem esik le, hogy ez nem egy agyonszexualizált dolog, de ez nem csoda, hiszen a mai világban szinte minden a szexről szól és azt sugallják, hogy a férfi elsődleges feladata a nő kielégítése. És persze a keresztény-konzervativitás jegyében ha férfinek születtél, akkor bizony légy férfi. Én viszont azt mondom, hogy elsősorban embernek születtünk és az a célunk, hogy boldogok legyünk. 😊

2022. okt. 25. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!