Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőktől/lányoktól kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől/lányoktól kérdezem, vajon igaz lehet? Miért megy bele ilyenbe egy nő? Ha te lennél a helyében, miért tennéd?

Figyelt kérdés

Hétvégén egy kisebb társasági összejövetelünk volt, a végén csak kevesen maradtunk és beszélgettünk. Az egyik haver srác a barátnőjével volt (a lányt ismerem valamennyire), viszont feltűnt, hogy különösen "jó viszonyban" van egy másik lánnyal. Amikor a többség hazament, akkor a lány (a srác barátnőjének a barátnője) szintén körülölelte a srácot a barátnője jelenlétében, eléggé félreérthetetlen szitu volt... Poénból megkérdeztem, hogy ti amúgy hármasban is szoktátok csinálni? Mire a lány teljesen természetesen mondta, igen, így szoktuk. A haver elnevette magát, de nem mondott semmit. Viszont korábban, kb. két éve említette, hogy összejött élete nagy álma és hármasozik két csajjal. Ráhagytam, mert szokott nagyokat mondni, legalábbis korábban, még mikor gimisek voltunk mondott nagyobbakat.

Ha tényleg így van, akkor a srác ambícióját megértem, én is férfi vagyok. De a lányok számára miért lehet ez egy gyümölcsöző kapcsolat? Mitől érezhetik jól magukat ebben?

Köszi előre is a normális válaszokat!

2022. okt. 24. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk azért mert mindkét csaj biszex? Érett felnőtt gondolkodású emberek a helyén tudják kezelni a hármasokat, többeseket. Szét tudják választani a szexuális vágyakat és az érzelmi kötődést.
2022. okt. 24. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez csak a szexről szólhat?
2022. okt. 24. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

#2 az esetek többségében igen, de ettől még vannak un. poliamor kapcsolatok. Hogy náluk mi a helyzet nem tudni ennyiből.

Miért akarod egyébként ennyire nagyon megtudni??? Elítélni akarod, vagy azonosulni a dologgal egy másik szituban? Tedd fel ezt a kérdést magadnak :)

2022. okt. 24. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Mert ismeretlen terep, és ezért izgi. Szeretném megérteni a motivációt. Egyébként, nekem nem menne a hármas, egy nő bőven elég. Sőt, néha még sok is :DD

Nem, nem ítélkezem. Ha nekik jó, akkor miért ne csinálnák? Tényleg csak érteni szeretném, hogy mitől jó. :)

2022. okt. 24. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Érett felnőtt gondolkodású emberek a helyén tudják kezelni a hármasokat, többeseket. Szét tudják választani a szexuális vágyakat és az érzelmi kötődést."

Érett felnőtt gondolkodású ember lehet az is akinek az érzelmi kötődés szükséges a szexuális vágyak megéléséhez.

2022. okt. 24. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Az unokahugom, és a férje is hasonló módon élnek egy harmadik,

de gyakran cserélődő hölgyikével. Nincs ezzel gond, ha jó nekik

akkor miért ne. Párszor én is próbálkoztam felhozni a témát itthon,

de sajnos süket fülekre találtam mindig.

42F

2022. okt. 24. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Belemennek én is. Igzgalmas dolog egy ilyen hármas. 26L
2022. okt. 24. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
#5 jól mondtad érett gondolkodású lehet az IS - a lényeg a az "is" szón van. Van aki ilyen, van aki olyan - nem kell elítélni ezért senkit. Nem árt vele senkinek. Mindenki találja meg azt ami boldoggá teszi.
2022. okt. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!