Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Miből gondolátok, hogy egy pasinak mekkora farka lehet, míg nem láttátok?
Én csak remélem, hogy nagy van neki.
L
Agyadra ment neked is méregetés.
Miért nem próbálsz meg inkább szexelni?
A hüvelykujj és a kisujja közötti arasznyi hosszt kell elosztani a fülei számával, megszorozni a szeme színével és ha kijön a 36, akkor el kell venni belőle 10-et.
Mint a régi viccben:
Bolondokházában túl sok a beteg, nincs hely az újaknak. A főorvos kitalálja, ha valaki tudja a választ a kérdésre az hazamehet.
- 6x6?
- Ő... Papagáj!
- 6x6?
- Mi, hogy? Ja! Az péntek!
- 6x6?
- 36!
- Akkor maga hazamehet! - a kapuban elköszönésnél megkérdi a betegtől - Mesélje már el, hogy tudta megoldani és ilyen gyorsan válaszolni?
- Egyszerű! Kivontam a papagájból a pénteket!
:-)
Amúgy ez olyan, akár a zsákbamacska. Felöltözve ismerkedik az ember és reménykedik, hogy szexuálisan is megfeleljen a másik. Én speciel, ezért nem értem azokat, akik hónapokig randiznak szex nélkül. Ha egy nő így tesz, annak egyértelmű, hogy az intimitás sokadlagos kérdés.
Számomra nem szükséges a nagy méret, az átlagost kedvelem. A túl nagyot már nem élvezem behatolásnál, de orálnál sem. Szimpátia ide vagy oda a nagyon kicsi és a hatalmas mérettel rendelkezőket kiejtem, velük nem folytatom a viszonyt. Fiatalon estem abba hibába, hogy esélyt adtam ilyen srácnak, de hosszútávon, nem éri meg. Addig kell keresni, amíg ágynál és asztalnál egyaránt passzolunk! 17 éve vagyunk együtt férjemmel és nem tudunk egymásra unni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!