Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a maszturbálás kellemesebb számomra, mint a szex?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 05:14
12/20 anonim válasza:
Mert sokkal jobban ism a tested aerogenzonaid mint a parnered akivel agyba bujsz.
De az a te hibád is, ha nem kozlod vele szex közben vagy nem figyel rad eléggé.
Vagy túl kicsi volt akikkel voltál.
13/20 anonim válasza:
Azért, mert az idegvégződések a csiklóban vannak.
14/20 anonim válasza:
13# Rekvényi Katalin a II. Intimitás fesztiválon azt mondta, hogy a csikló egy sokkal kiterjedtebb ideghálózattal rendelkezik, amely még a hüvelybe is elér... én csak néztem, de nem értek hozzá.
16/20 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2022. okt. 28. 17:32
17/20 anonim válasza:
Tobb jo hozzaszolas volt elottem.
En ugy vagyok, hogy tobb csalodas utan (nem szex miatti) egyszeruen nem akarok mar megfelelni senki igenyenek, azt akarom, hogy nekem legyen jo. A szexben pedig folyamatosan a masikat kell figyelni.
Egyszerubb a maszti. Erzesre meg lehet intenzivebb mint egy punci. Foleg ha van egy segedeszkozod.
A szex akkor az igazi ha megvan a vonzalom a masik irant, az intimitas izgato.
Gondolom jon a lepontozas.
18/20 anonim válasza:
Teljesen más kielégülést ad egy maszturbálás.
19/20 anonim válasza:
állítólag valaki olyan fokú intimitást tud megélni a párjával, hogy az teszi jobbá a szexet.
20/20 anonim válasza:
#19 inkàbb másabb a kielégülés akkor,de egyik se jobb vagy rosszabb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!