Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Durva szopatás? Van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva szopatás? Van olyan akinek ez tetszik?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki annyira durván szopat, hogy konkrétan mélytorkozás közben megdugja a torkom. Tövig ráhúzza a fejem a kb 18 centis farkára, ráadásul nem csak egyszer-egyszer, hanem huzamosabb ideig úgy tartja. Nekem ez picit már sok, pedig bírom a szopatást, mélytorkozást, de nem ezt a fajta torokbaszó stílust. Könnyem is elkezdett folyni, taknyom-nyálam szintén, van olyan csaj, akinek ez bejön?

2022. okt. 23. 23:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Bár nekem még nem volt részem se durvább, se lightosabb szopatásban, kipróbálnám. Akit imádok és viszont, azzal a pasival tutira élvezném.
2022. okt. 24. 08:40
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Ha valóban lány lennél akkor megválaszoltad a saját kérdésed a kifejtésben : van, igen . De sanszosabb hogy egy kanos kisfiú hiú ábrándja. Amugy gondolkozz, igen nyilván van olyan akinek ez bejön, van aki elviseli, más meg leharapja a farkad érte.
2022. okt. 24. 11:21
 23/26 anonim ***** válasza:
68%
Nekem bejön, ha a pasim csinálja.
2022. okt. 24. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
szerintem jó az. na meg evlvgre ezért hím ... nem? ha puhányka lenne, azért ábrándulnál ki belőle.
2022. okt. 31. 22:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgat, imádom ezt a vadságot! 43 n
2023. márc. 27. 12:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Imádok én is így szopatni :)
2023. aug. 27. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!