Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz, hogy a szexibb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a szexibb, formásabb lányok nem érik be, csak nagy farokkal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
#9 Eddig nem panaszkodom :) volt már 15-16 centis, de vele nem akartam. 4es
2022. okt. 23. 14:28
 12/18 A kérdező kommentje:
mitől volt rossz a 15-6 cms?
2022. okt. 23. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

11. Akkor te tág vagy, igaz? Mit meg nem adnék ezért néha :D

Páromnak 17 cm és jóban átlag feletti vastag. Volt egy pár alkalom, amikor sebes lettem.

2022. okt. 23. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Nincs olyan, hogy tág meg szűk, az izomfal rugalmas, szűkül és tágul. Akkor tág, ha a lány izgalmi állapotban van és nem görcsöl/izgul, hanem teljesen el tudja engedni magát a fiú közelében.

Amikor nagyon szűk, akkor vagy több előjátékra van szükség, hogy nagyobb izgalmi állapotba kerüljön, vagy a kapcsolaton kell dolgozni, hogy ne szorongjon/ stresszeljen szex közben.

De még akkor is lehet valaki szorongó és emiatt szűk, ha a saját testét nem fogadja el, nem elégedett vele. Olyankor elég nehéz elengedni magad.

A hüvely hossza is más-más a lányoknak, ugyanúgy mint a fiuknak a farok hossz. Nyilván nem minden lánynak pontosan 20 cm, ugyanolyan változatos. Ha valakinek rövidebb, ő jobban szereti a kisebbet mert az nem fáj neki. Ha valakinek hosszabb, neki a hosszabb farok az élvezetesebb, mert az ér végig.

2022. okt. 23. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

14. Ebben annyira nem értek egyet hogy én átlag feletti szűk vagyok és hosszú előjátékkal is az vagyok, pedig jó a kapcsolatunk és nem stresszelek...

Szóval, mi a megoldás? Nyilván, fogok venni gésa golyót, de akkoris..

2022. okt. 23. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Akkor lehet érdemes megkérdezni egy nőgyógyászt róla, mert ha nem lelki oka van esetleg, lehet hogy anatomiailag szűkebb vagy.
2022. okt. 23. 15:05
 17/18 anonim ***** válasza:

16. Nyilván. Már 4 és fél kapcsolat után csak tudom, hogy nem ez a baj, hogy lelki dolgok, nem?

Egyszerűen nagy a párom farka, nem tudok mit tenni ellene. Eddig csak kisebb mérettel volt dolgom, bár ott is volt az elején ilyen.

2022. okt. 23. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 19 ha kell valakinek írjon rám.(nemtől függetlenül)
2024. jan. 14. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!