Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a szexibb, formásabb lányok nem érik be, csak nagy farokkal?
11. Akkor te tág vagy, igaz? Mit meg nem adnék ezért néha :D
Páromnak 17 cm és jóban átlag feletti vastag. Volt egy pár alkalom, amikor sebes lettem.
Nincs olyan, hogy tág meg szűk, az izomfal rugalmas, szűkül és tágul. Akkor tág, ha a lány izgalmi állapotban van és nem görcsöl/izgul, hanem teljesen el tudja engedni magát a fiú közelében.
Amikor nagyon szűk, akkor vagy több előjátékra van szükség, hogy nagyobb izgalmi állapotba kerüljön, vagy a kapcsolaton kell dolgozni, hogy ne szorongjon/ stresszeljen szex közben.
De még akkor is lehet valaki szorongó és emiatt szűk, ha a saját testét nem fogadja el, nem elégedett vele. Olyankor elég nehéz elengedni magad.
A hüvely hossza is más-más a lányoknak, ugyanúgy mint a fiuknak a farok hossz. Nyilván nem minden lánynak pontosan 20 cm, ugyanolyan változatos. Ha valakinek rövidebb, ő jobban szereti a kisebbet mert az nem fáj neki. Ha valakinek hosszabb, neki a hosszabb farok az élvezetesebb, mert az ér végig.
14. Ebben annyira nem értek egyet hogy én átlag feletti szűk vagyok és hosszú előjátékkal is az vagyok, pedig jó a kapcsolatunk és nem stresszelek...
Szóval, mi a megoldás? Nyilván, fogok venni gésa golyót, de akkoris..
16. Nyilván. Már 4 és fél kapcsolat után csak tudom, hogy nem ez a baj, hogy lelki dolgok, nem?
Egyszerűen nagy a párom farka, nem tudok mit tenni ellene. Eddig csak kisebb mérettel volt dolgom, bár ott is volt az elején ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!