Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak tornadressz fétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak tornadressz fétises lányok?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valahol biztos
2022. okt. 23. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább olyan nők akik a pasijuk kedvéért hajlandóak felvenni. Előtte viszont össze kellene ugyebár jönnöd velük...
2022. okt. 23. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten a fétisem, de ha a szeretett párom ezt kérné, mert ez izgatja akkor vennék fel tornadresszt.
2022. okt. 23. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én cska simán szeretem hordani. Nyáron sokszor veszek fel egy hosszú ujjút és bevizezem mert nagyon jól tud hűsíteni, meg régen strandra is jártam és tornadresszt viseltem fürdőruha helyett annyi hogy vettem alá bikinit mert nem volt bélése és nagyon áttetsző volt ha kijöttem a vízből. Azt azért hordtam hogy ne égjen le a vállam. De volt rá példa hogy az utcára is kimentem tornadresszbe csak az a dressz nem az a hagyományos volt hanem rövidnadrágos változat térd fölé ért a nadrág része és rövid ujjú volt, de teljesen testhezálló volt. Van szoknyás dresszem is, és volt rápélda hogy abba mentem ki sétálni, szerintem senkinek nem tűnt fel, mert úgy nézett ki mint ha egy egyszerű egyrészes ruha lenne rajtam.

Tornázni én csak dresszbe szoktam igaz itthon. Iskolába általánosba még kötelező volt nekünk legalább is. Gimibe nem, de ott is hordtam egy nadrággal.

2022. okt. 25. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen
jan. 12. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fétisem, de szeretem hordani
jan. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!