Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátyám pár nap múlva lesz 36,tudom még szűz. Arra gondoltam fizetek neki egész estére egy rosszlányt. Elsülhet ez rosszul? Őt nem kérdezhetem meg,akkor nem meglepetés.
Akkor fizetek neki fiút,nekem mind1.
De nem hinnem,mert van egy híresség akirol mindig áradozik, olyat keresek aki rá hasonlít
En a helyedben megbeszelnem a csajjal,hogy csak sztriptiz,meg oltanc. Tobbet is akar tesod azt majd utolag kifizeted neki!
Ha meg nem akar dugni csak ennyi,igy nem olyan gaz.
Miert szűz?
Csak tippelni tudok
1nem bántásbol,de tényleg nem szép,még csak nem is átlagos
2olyan mint az agymenőkbe a srác,meglát egy nőt meg se mer szolalni
Igen, elsülhet rosszul.
Ha már ennyire jóban vagy vele, igyatok pár sört és kérdezd meg, hogy te, bátyus, mit szólnál, ha felhívnánk egy k.rvát? De ne így a semmiből, meglepetésszerűen. Még én sem tudok belegondolni, hogy milyen lehet 36 évesen szűznek lenni, de biztosan nem egyszerű.
Nézd, még a legszerencsétlenebb, legfélszegebb srácnak is össze szokott jönni a punci legkésőbb 27-28 éves korban. Ha a bátyád 36 évesen még nem volt nővel, ott valami komoly lelki vagy esetleg fizikai probléma van. Ha egy "kötelező szex" szituációba kerül, az bizony rosszul sülhet el. Ha szervezel neki egy sztriptízt, az még oké, aztán ha akar, éppen tovább is mehet a csajjal. De valószínűleg nem fog, mert vagy aszexuális vagy nagyon-nagyon komoly gátlásai vannak.
Egyik haverom is hasonló. 40 éves és még nem volt nője. De ő nem is akar, mert valszleg aszexuális. Lehet, hogy hormonzavar, de nem is érdeklik a nők, de nem is meleg.
Szerinrem is max egy kis erotikus tánc.
Ha falhoz állítják a szexxel, akkor lehet még jobban bezár.
Ennyi idő után nagyon beágyazódhattak a gátlásai. Lassan tud csak nyílni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!