Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők. Milyen gyakran szexchateltek?
Ritkán. Ha egész pontos akarok lenni, akkor szinte csak próbálkozások vannak, alig kis kivétellel.
Idáig én is az írásmódot és tartalmat írtam mint problémát, hogy nem lehet hozzá megfelelő partnert találni. De mostanában már annyira abszurd szituk is alakulnak, ami miatt megbukik a dolog, hogy már csak nevetni tudok rajta, hogy egyszerűen nem lehet egy jó és izgalmas levelezést összehozni :) Pedig való igaz amit már írtak, újabban egyre többen vannak akik jól írnak. Írnának...😅
Meg még van egy valami. Nem csak az írásmódnak, a tartalomnak kell, hogy jónak legyen, de úgy összességében kell, hogy legyen a levelezésben még valami plusz. Mert hiába ír jól, ha egyszerűen az izgató tartalom körül nincs valami, ami magát a beszélgetést úgy komplett, izgalmassá, élvezetessé teszi.
Na de most komolyan, ne már...Elemzem, hogy két fő alapszempont az írásmód és a tartalom, és akkor erre kapok egy ilyen beszélgetésre hívó üzenetet:
"Helló beszélgess velem. Írj. :)"
7, ez valóban briliáns! Helyes is, tartalmas is, szerintem megfogtad az Isten lábát.
Lehet, hogy nekidurálom magam, nagyképűség nélkül állíthatom, ennél mindkét tekintetben jóval többre vagyok képes. Még tán a hét esztendős unokaöcsém is...
Nekem speciel nem igazán megy úgy,ha nem tudom hogy nèz ki a másik.De cáfoljatok rám😃
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!