Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális, a barátnőm teljessen megbugyant?
Szóval a barátnőm elég szexmániás, de egy fogadás miatt amit a kolléganőm megnyert vele szembe, most egy hónapig nem szexelhet. És ő ezt be akarja tartani, de nem értem hogy miért?
Szerintetek?
Azért, mert elveszítette a fogadást. Nem azért bolond, mert betartja, hanem azért, mert ez volt a fogadás tétje.
Kérdés, mi fér bele a nemszexelés kategóriába: szopas, nyalás, masszírozás kellemes befejezéssel, stb...
Javaslat, kérd meg a barátnőjét, jó magaviselet miatt engedje el a büntetés felét. Kettőtök fél-fél havi szexmentessége együtt pont egy hónap...
1
Semmi nyalás meg szopás, mert az már úgyis megcsalás lenne ha mással csinálnám, és így szex kategória.
2
Szerintem is, de a kolléganőmet se értem miért ilyen hülyeséget talált ki?
3. Nem is kell kidobnod, mert nincs.
Kisfiú vagy.. xD
Amúgy nem lehet h csak azért akarja betartani mert kiváncsi?
Mi egymással "fogadtunk" a barátnőmmel, mert kiváncsiak voltunk meddig bírjuk szex/önkielégítés nélkül. Egyébként szerintem tök izgalmas dolog, az önmegtartóztatás, meg h húzzátok egymás agyát, folyamatosan felizgulva lenni, és szép lassan megőrjíteni a másikat :D Csak egy bizonyos idő után már nem bírod..
1 hónap volt a cél, de én 20 nap után feladtam, úgyh elvesztettem a fogadást
Miért hagytad, hgoy erre fogadjon? Mi értelme a fogadásnak, ha nem tartod be a szavad?
Inkább te vagy fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!