Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak / fiúk milyen milyen lányok kívánatosak ?( csajok is véleményezhetnek )
Figyelt kérdés
Esteleg pár tipp is jól jönne
22/l
2022. okt. 21. 23:07
11/16 anonim válasza:
Hosszú vörös vagy fekete haj, testhezálló egyberuha vagy leggings, közepes mellek, babaarc, szolid smink, picit duci.
12/16 anonim válasza:
Nekem az apolt lanyok jonnek be. Olyanok akik jolerzik magukat a borukben. Ez altalaban latszik. A noiesseg is fontos.
13/16 anonim válasza:
Nekem a kb. 160-165 magas (azaz nálam kicsit alacsonyabb), átlagos alkat, mosolygós arc, max. kevés smink, barna egyenes haj az "ideálom"
14/16 anonim válasza:
Nekem a 160-170 közti csaj hófehér bőrrel, kék szemekkel, sötét, egyenes szálú hajjal, nagy mellekkel, szép arccal.
15/16 anonim válasza:
Tipp:
Legyél egy fokkal szebb az ördögnél. Legyen reális mértékű az önbizalmad. Jó kommunikáció, IQ, EQ szint megléte. Legfontosabb!!! Önmagad add, nem kell rájátszani.
47F
16/16 anonim válasza:
165-180cm
50-65kg.
Kismellü.
Leginkább feket hosszú egyenes hajú. De mindegy még vörös is lehet.
Kék szemű.
Elöny ha kreol.(az nem cigány)
Ne legyen tövig vágva körme mert az elég rosszulnéki.
IQ,EQ.
Ilyeneket nem írok,hogy szép arc meg mosolygós szerintem ezek élg egyértelműek.
Egy kivétel:Wensday neki nem kell mosolyognia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!