Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít betegnek? L
Figyelt kérdés
Olyan férfival irogatni, akinek a gyerekei idősebbek nálam.
20 vagyok, a gyerekei 23, 27 évesek.
2022. okt. 21. 15:15
21/36 anonim válasza:
Senkit ne zavarjon,hogy a lanyka amugy kanos kusfiu🤭
22/36 A kérdező kommentje:
Ja,.ha valaki nem vevo rad, akkor csak azert lehet mert egy "kanos kusfiu". Whatever makes you sleep at night.😘
2022. okt. 21. 17:24
23/36 anonim válasza:
Hat ne is legyen ram vevo,csak semmi b..ulas..
24/36 anonim válasza:
Az hogy idősebb férfiakkal ismerkedsz nem beteges,(csak homo) de az hogy nőnek adod ki magad,már igen.
( persze csak ha jól értesült a 21es)
25/36 anonim válasza:
"Pasi oldaláról nem fura ez?"
nem fura az ő oldaláról sem
de ha ő írta volna ki a kérdést, hogy olyan nőnek írogat, aki fiatalabb, mint a gyerekei, itt a GYK-n habzó szájjal küldenék a búsba, hogy keresgéljen a saját korosztályában
26/36 anonim válasza:
Írogass csak, többre úgysem vagy képes. Az ilyen kiscsajok szoktak berezelni, ha egy érett férfi közelít! Én 45 vagyok, nagyon fiatalos, többször volt jóval fiatalabb partnerem, aki korban a lányom lehetett volna. Akikkel viszont nem jutottam dűlőre beszari éretlen fruskák voltak, akiket izgatott, hogy igazi érett férfival legyenek, de nem nőttek fel hozzá. Megy a fantáziálgatás, barátnőkkel pletyizés, de ha odalépsz, hogy tessék, itt a lehetőség, máris nem olyan bátrak.
27/36 anonim válasza:
Attol fugg hol irogatsz veluk. Pl itt es csak irogatas van,semmi tobb az azert van mert a kislany meleg pasas😅
28/36 anonim válasza:
#16: nem. Én jelenleg 2 olyan lánnyal levelezek, akik fiatalabbak a gyerekeimnél.
29/36 anonim válasza:
28 nem tartassz attol,egyszer megtalál az egyik apuka es lekaszalja a golyoid?
30/36 anonim válasza:
Érdekes lenne.
A gyerekeim 25 és 28 évesek. A lányok, akikkel levelezek, 20 és 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!