Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ismeretlen nőt tudtok megdugni egy nap alatt?
Figyelt kérdés
-nem lehet hivatásos
- orgia nem ér
Mi a rekordotok? Hogy történt?
2022. okt. 21. 12:22
11/19 anonim válasza:
10-es, majdnem kiköptem a kajám, úgy röhögök, pedig egy nőnek nem áll jól :-)
12/19 anonim válasza:
Szimpla ismerkedés során 2, swingerben 6, de nem vagyok biztos a számokban. Nem számolom, nincs értelme, nem osztanak érte emlékérmet.
13/19 anonim válasza:
#11 hát bocs, de hát látod, nem könnyű az életem :D :D :D
14/19 anonim válasza:
13, majd kiveszek 1 nap szabit, hogy sajnáljalak (meg magam, hogy ekkora csődört kihagytam) :-) :-) #11
15/19 anonim válasza:
#14 minimum egy hosszú hétvégét szentelj ennek! :D :D: D
16/19 anonim válasza:
Több mint kilencezer az elmémben egyetlen telefonnal az instán
17/19 anonim válasza:
Én napi 3-nál többet nem bírnék ejakulálni. Ha nem tartogatom, akkor napi 2 jöhet csak szóba. De csak napi egyszer szexeltem eddig.
18/19 anonim válasza:
15, annyi időm még Rád sincs :-)#14
19/19 Istvan485 válasza:
Hány bevalalos csaj van attól függ!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!