Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baratnom imadja kinyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom imadja kinyalni a seggem, enis az ovet de azert az mas, szerintetek ez miert van lanyok? Ti is szeretitek ezt? Fiuk ti voltatok mar ilyen lannyal? Elveztetek?

Figyelt kérdés
Jo erzes es imadom csak nem tudom h neki ez miert jo h ennyire akarja ha csak szopas van akkor is elotte 20 percig azt nyalja meg simizi
2022. okt. 21. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkit más izgat, de ahogy a lányoknál úgy a fiúknál is erogén zóna a popsi. Engem sosem kért a barátom erre.
2022. okt. 21. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Még nem próbáltam de rajta van a bakancslistámon, hogy férfi feneket nyaljak. :)

N

2022. okt. 21. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Igen szeretem, nincs ebben semmi fura szerintem.
2022. okt. 21. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is szeretjük. Lényeg az örömszerzés és hogy mindketten akarjátok.
2022. okt. 22. 06:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Izgi 😇
2022. nov. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!