Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalok párok akik kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok párok akik kicsit felszínesek azok pár száz szex után hogy nem unják meg egymást?

Figyelt kérdés
1-2 éve együtt vannak és eléggé a külsőséget nézik egymáson azok hogy nem unják meg a szexet egymással ennyi idő után?
2022. okt. 20. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Megunják, de kifelé megvan a pacek és kész.

Közben meg agyba-főbe csalják egymást.

Millió ilyet ismerek, de egyébként is ez van, a legtöbb párnál pár év után a szex megszűnik.

2022. okt. 20. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi minden nap legalább egyszer csinaljuk kb 2 éve.

Az olyan 600 alkalom kb.

Minden alkalommal kívánom és nem unom meg, mert időről időre kicsit más.

2022. okt. 20. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem untam meg.
2022. okt. 20. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
3%
10 után uncsi a nő. Régen még nem, de mióta kb 100 toppos nőt kezeltem, már lehet akármilyen, max 10 után dobom azt keresek mást. Nem ér annyit egyik se, hogy befogjam asszonynak, legény élet
2022. okt. 20. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem unják meg, mert kialakul az érzelmi kötődés - elég sokat tud növelni / hiánya csökkenteni a testi vágyakon. Ja és dolgoznak a kapcsolatukon, összeillenek. Egy kapcsolatban a szex az ágyon kívül kezdődik a mindennapi együttlétben csak az ágyban fejeződik be. Az emberi psziché már csak ilyen :)
2022. okt. 20. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!